ΠΕΜΠΤΗ  08/04/2021
19:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ - Β΄ ΚΥΚΛΟΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΣειράΜετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Θέμα της σειράς είναι το πρώτο ελληνικό στρατιωτικό κανάλι η Τηλεόραση Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΕΔ) και ο βίος και η θητεία των φαντάρων που το υπηρέτησαν από την ίδρυσή του ως τη δημιουργία της ΥΕΝΕΔ που το διαδέχτηκε. Η παρέα της ΤΕΔ που μοιάζει με μικρογραφία της τότε ελληνικής κοινωνίας αντιμετωπίζει με επιπολαιότητα όχι μόνο το στρατό αλλά και τα πολιτικά γεγονότα της εποχής ζώντας κωμικοτραγικές καταστάσεις από την παράδοξη παντρειά των ενόπλων δυνάμεων με τον χώρο του θεάματος της εποχής!Η τηλεοπτική εκδοχή της Λούφας γυρίστηκε το 2006 και προβλήθηκε στη ΝΕΤ, σε σκηνοθεσία Νίκου Περάκη (5 πρώτα επεισόδια), Γιώργου Κορδέλλα και Παναγιώτη Πορτοκαλάκη και σενάριο Νίκου Περάκη (5 πρώτα επεισόδια), Βαγγέλη Σεϊτανίδη και Χαρίτωνα Χαριτωνίδη. Η σειρά περιέχει τους ίδιους χαρακτήρες με την ταινία καθώς και πολλές από τις σκηνές της αλλά με μεγαλύτερο βάθος ανάπτυξης. Υπό αυτήν την έννοια, δεν αποτελεί συνέχεια αλλά μάλλον επανεκκίνηση (reboot) της αρχικής ιστορίας.

Eπεισόδιο 9

Περιγραφή επεισοδίου
Οι Ασφαλίτες θεωρούν ότι ο ανιχνευτής μετάλλων είναι όπλα την ίδια ώρα που ο Αποστόλου τσακώνεται με τον Μπαλούρδο για τις λίρες που ακόμα δεν έχουν βρει.
Ο Λάμπρου διαλαλεί παντού την ιδέα του για το σήριαλ που ετοιμάζει τον «Άγνωστο σπαραγμό». Η Εμμανουέλα παρατηρεί την περίεργη συμπεριφορά της Πάτρας κι αυτό που ανακαλύπτει της προκαλεί φεμινιστικό μένος. Η Μυρτώ συναντιέται με τον Σαββίδη για να μιλήσουν για την Σίντι αλλά η συζήτηση παίρνει άλλη τροπή.Σενάριο:Βαγγέλης Σεϊτανίδης, Χαρίτων Χαριτωνίδης, Κατερίνα Μπέη
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Πορτοκαλάκης
Μουσική: Νίκος Μαμαγκάκης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Νίκος Περάκης
Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Τάσος Κωστής, Τζένη Θεωνά, Δανάη Θεοδωρίδου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Χάρης Μαυρούδης, Κων/νος Δανίκας, Ντίνος Αυγουστίδης, Αντίνοος Αλμπάνης, Βίκη Παπαδοπούλου, Σόφη Ζανίνου, Αλέξανδρος Γιάννου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Στέργιος Ξανθουδάκης, Σόλων Τσούνης, Μόνικα Μπόλα, Άλκηστης Πουλοπούλου, Νίκος Καραπάνος, Θέμης Αγγελόπουλος, Ζήσης Παπαϊωάννου, Χάρης Παντελιδάκης και πολλοί άλλοι.
Δ/νση Φωτογραφίας:Γιώργος Μιχελής
Ήχος: Γιάννης Καρυγιάννης
Σκηνογράφος:Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολόγοι: Μαρία Μαγγίρα
Μακιγιάζ: Κυριακή Μελίδου
Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
Εκτέλεση Παραγωγής: CL Productions


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K8] ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά