ΤΡΙΤΗ  23/02/2021
08:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ART WEEK (2020 - 2021) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2020)


Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Art Week επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα αγαπημένους καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά και νεότερους που, με τη δυναμική και τη φρεσκάδα τους, έχουν κερδίσει ήδη μια θέση στη σύγχρονη πολιτιστική επικαιρότητα.

Η Λένα Αρώνη βγαίνει έξω στην πόλη, εκεί που χτυπά η καρδιά του Πολιτισμού. Συναντά και συνομιλεί με τραγουδιστές, μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς πίσω από τα φώτα της σκηνής, μέσα στα σπίτια και τα εργαστήριά τους, εκεί που γεννιούνται και παίρνουν σάρκα και οστά οι ιδέες τους.

Οι άνθρωποι των Τεχνών μοιράζονται μαζί της σκέψεις και συναισθήματα, αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Στόχος του Art Week: Να αναδείξει το προσωπικό στίγμα των σπουδαίων αυτών Ελλήνων καλλιτεχνών, που με το έργο τους έχουν επηρεάσει καθοριστικά τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί και να μας συστήσει και τη νεότερη γενιά, με δυνατά ήδη δείγματα γραφής στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι.

Δείτε σήμερα: «Αιμιλία Υψηλάντη»
Eπεισόδιο 20

Αυτήν την εβδομάδα, η Λένα Αρώνη φιλοξενείται στο σπίτι της ιδιαίτερης πρωταγωνίστριας του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Αιμιλίας Υψηλάντη.

Η πολυσχιδής ηθοποιός ανοίγει την εστία της και την καρδιά της. Ένα «οδοιπορικό» στη διαδρομή της από το ξεκίνημά της έως σήμερα.

Μία χειμαρρώδης συζήτηση για την υποκριτική, το θέατρο, τον ελληνικό κινηματογράφο, το ΣΕΗ, τη Βουλή, τον Δήμο Αθηναίων, για όλα όσα ενεπλάκη.

Περί αγάπης, συμβίωσης, έρωτα, ζήλειας, ανεξαρτησίας.

Για τον χρόνο που περνάει, για τους γονείς της, για την κόρη και την εγγονή της.

Μία χορταστική συνάντηση με ορμή, αλήθεια και αμεσότητα.Παρουσίαση - Αρχισυνταξία - Επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας


https://www.ertflix.gr/

Επόμενο > [K8] ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ (ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά