ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  22/01/2021
19:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήΜετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος, σε πείσμα ιών ή άλλων γήινων ή... εξωγήινων απειλών, κάθε Τρίτη έρχονται στους δέκτες μας ανανεωμένοι και πανέτοιμοι να προσεγγίσουν με χιούμορ τα πάντα, αρχής γενομένης από τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Το γνωστό ραδιοφωνικό δίδυμο επανέρχεται δριμύτερο, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, με πολύ κέφι, όρεξη και διάθεση να μοιραστεί απόψεις για όσα μας απασχολούν, να θυμηθεί τα παλιά με αφιερώματα σε όσα αγαπήσαμε, να εξερευνήσει νέες τάσεις και πάσης φύσεως θεωρίες, να συναντήσει ενδιαφέροντες ανθρώπους και να μιλήσει μαζί τους για τηλεόραση ή για πνευματικές αναζητήσεις, για επικαιρότητα ή για μαγειρική, για μουσική ή για σχέσεις, για τέχνη ή για μπάλα, για θέματα, στιγμές, ιστορίες ζωής και καριέρας, που εκείνοι δεν έχουν ξαναπεί.
(Όσο για το ποιος είναι αυτός και ποιος ο άλλος, σίγουρα θα το απαντήσει αυτός. Ή ο άλλος…)

Δείτε σήμερα: Καλεσμένος ο Ηλίας Μελέτης

Σήμερα είναι ο αξιοσέβαστος τηλεοπτικός πατέρας τριών παιδιών στη σειρά της ΕΡΤ, “Τα καλύτερα μας χρόνια”. Πάνω από 20 χρόνια πριν, ήταν ο ίδιος φοιτητής, που κάθε πρωί στο ραδιόφωνο άκουγε Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο! Ο Μελέτης Ηλίας έρχεται στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος”, πανέτοιμος να μοιραστεί αναμνήσεις και βιώματα με τους τότε συνοδοιπόρους του στα ερτζιανά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μοιράζεται μνήμες των παιδικών του χρόνων στη γειτονιά που ήταν τότε το Μενίδι, θυμάται την πρώτη του εμφάνιση στην Επίδαυρο, όταν το άγχος ήταν τόσο που του… κόπηκε η φωνή, αναπολεί τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε την περίοδο που γύρισε τον κόσμο παίζοντας θέατρο κι εξηγεί το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάζει η συμμετοχή του σε μια νοσταλγική σειρά, όπως “Τα καλύτερα μας χρόνια”.

Μιλά για τις δυσκολίες του βιοπορισμού ενός ηθοποιού μόνο μέσα από το θέατρο, για τις ομοιότητες ρόλων του με την πραγματική του ζωή και για τις επανειλημμένες αρνήσεις του να δοκιμαστεί στην παρουσίαση.

Εξηγεί ακόμη πώς είναι για έναν ηθοποιό να αρνείται τη συμμετοχή σε μια σειρά που τελικά εξελίσσεται σε επιτυχία, επιλέγοντας μια άλλη, που κόβεται πρόωρα κι αποκαλύπτει την αυστηρή κριτική που του κάνει η 10χρονη κόρη του, αλλά και τον χαρακτηρισμό, με τον οποίο τον είχε απορρίψει η γυναίκα του στην πρώτη τους γνωριμία…Αρχισυνταξία - Χριστίνα Κατσαντώνη
Διεύθυνση Παραγωγής - Τζέλικα Αθανασίου
Σκηνογραφία - Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση Φωτογραφίας - Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνοθεσία - Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση Παραγωγής - STV Production

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάκης Γιαννούτσος

https://www.ertflix.gr/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά