ΤΡΙΤΗ  02/02/2021
00:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήΜετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Το αγαπημένο σημείο καλεσμένων και τηλεθεατών, το σημείο όπου ακούγονται οι πιο όμορφες και αποκαλυπτικές συζητήσεις, στο οποίο γνωστά και άγνωστα μεταξύ τους πρόσωπα μοιράζονται τις πιο σημαντικές ιστορίες τους, κάθε Δευτέρα βράδυ στους δέκτες μας.

Πρωταγωνιστές είναι κάθε φορά δύο γνωστά πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, τα οποία ανοίγουν συζητήσεις γύρω από πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους θέματα.

Χωρίς το άγχος της συνέντευξης, οι καλεσμένοι συζητούν μεταξύ τους, χαλαρώνουν και ανοίγονται σαν να μη γράφουν οι κάμερες, αποκαλύπτοντας πτυχές από τις ζωές τους, που έως σήμερα ελάχιστοι γνώριζαν. Το κλίμα είναι φιλικό, χαλαρό και αυθόρμητο, καθώς η συζήτηση εκτυλίσσεται όπως ακριβώς θα γινόταν στο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώ ο τηλεθεατής νιώθει πως βρίσκεται μαζί τους και αποτελεί μέρος της παρέας τους.

Δείτε σήμερα: «Μελίνα Ασλανίδου – Μιχάλης Κουινέλης»
Eπεισόδιο 17

Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες και δύο πολύ ξεχωριστές προσωπικότητες, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης από το μουσικό συγκρότημα των Stavento, συζητούν αυτή την Δευτέρα, 01.02, σε ένα άκρως μουσικό «Σημείο Συνάντησης».

Οι δύο καλλιτέχνες μιλούν για τη ζωή τους μακριά από την Αθήνα και περιγράφουν πως είναι να ζουν στα δύο άκρα της Ελλάδας, εκείνη στην Κρήτη και εκείνος στην Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα. Πως τους έχει επηρεάσει η αποχή από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, πως ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες της νέας καθημερινότητας του lockdown και τι ονειρεύονται για το μέλλον;

Επίσης, ο Μιχάλης αφηγείται πως ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα, γιατί ασχολήθηκε με το χιπ χοπ, τι δυσκολίες συνάντησε και πως τις ξεπέρασε. Φυσικά, δεν παραλείπει να μιλήσει για την γυναίκα της ζωής του, την Ήβη Αδάμου και πως η πατρότητα άλλαξε τη ζωή του. Η Μελίνα Ασλανίδου από την πλευρά της, εξηγεί πως όλα ξεκίνησαν για εκείνη επαγγελματικά στην Θεσσαλονίκη, θυμάται τα πρώτα της βήματα και παραδέχεται πως ήταν δύσκολη απόφαση να έρθει να μείνει μόνιμα στην Αθήνα αλλά η ιστορία έδειξε πως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.

Δύο εξαιρετικά αγαπητές φωνές της ελληνικής μουσικής, η Μελίνα και ο Μιχάλης μοιράζονται γεγονότα και κάνουν μια συζήτηση καρδιάς, με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό του ενός για τον άλλον και την οικειότητα που επιτάσσει η φιλία τους. Σε αυτό το «Σημείο συνάντησης», όλοι θα θέλετε να δώσετε δυναμικό παρών. Την Δευτέρα, 01.02, στις 00.15, στην ΕΡΤ1.Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Χαράλαμπος Γιαννακάκης
Διεύθυνση παραγωγής: Production House

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

https://www.ertflix.gr/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K12] ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ  (ΣΤ' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά