ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  22/01/2021
09:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

THE SOUTHERN FLOWER AT SEA


Έτος παραγωγής: (2018)


Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Σειρά ντοκιμαντέρ 20 ωριαίων επεισοδίων γαλλικής παραγωγής 2008-2020.
Ο Φιλίπ Πουπόν, η Ζεραλντίν Ντανόν κι η οικογένειά τους αποφάσισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου σε τρία χρόνια με το Άνθος του Νότου. Αυτή η θαλάσσια, κατά κύριο λόγο, αποστολή θα διεξαχθεί στα πιο παρθένα μέρη που γνώρισαν τις μεγαλύτερες συνέπειες της υπερθέρμανσης του πλανήτη με την αύξηση της στάθμης της θάλασσας.
Η οικογένεια των Φιλίπ και Ζεραλντίν με τα τέσσερα παιδιά τους, τη Νινά, τη Λορά, τον Λου και τη Μαριόν, θα διασχίσει τον μεγαλύτερο ωκεανό. Θα σαλπάρουν για το 11μηνο ταξίδι στα ανοιχτά όπου θα γνωρίσουν το λαό της Πολυνησίας, τον πολιτισμό τους και τη βιοποικιλότητα αυτών των μακρινών περιοχών.
Από την Αλάσκα ως το Βανουάτου περνώντας από τις Νήσους Μαρκέζας, Τουαμότου και Γκάμπιερ καθώς και τις Αουστράλ Νήσους, αυτή η μικρή οικογένεια θα μας εξιστορεί καθημερινά τις περιπέτειές της

Δείτε σήμερα: Ανταρκτική 1- Πλώρη προς τον Νότο [The Southern Flower in Antarctica Α']
Eπεισόδιο 4

Το πλήρωμα ξαναβρίσκει το σκάφος του, Άνθος του Νότου, στην Ταϊτή, μετά από έξι μήνες. Όμως, τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Το Άνθος έχει λεηλατηθεί: φωτογραφικές μηχανές, ναυτικός εξοπλισμός, υπολογιστές… Σκληρό χτύπημα για την οικογένεια. Όμως, τίποτα δεν ρίχνει το ηθικό της ομάδας που είναι αποφασισμένη να ξαναριχτεί στα κύματα, με προορισμό την Ανταρκτική. Τα νησιά Βανουάτου, η Νέα Καληδονία, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και πολλά ακόμα νησιά του ωκεανού θα αποκαλύψουν τα μυστικά τους στο πλήρωμα. Θα γίνουν τόποι ανακαλύψεων και συναντήσεων με ανθρώπους που φροντίζουν για την προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας.
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)
Επόμενο > [K8] ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά