ΤΕΤΑΡΤΗ  13/01/2021
23:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
BULLETS   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

BULLETS


Έτος παραγωγής: (2018)


Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Δραματική σειρά-θρίλερ φιλανδικής παραγωγής 2018 που θα ολοκληρωθεί σε δέκα ωριαία επεισόδια.
Μία πρώην τρομοκράτισσα , η Μαντίνα Ταμπουροβα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι ζητώντας πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Mari Saari πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της για να έρθει στη Φινλανδία. Για να αποκαλύψει το μυστήριο,η Mari Saari πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.

Eπεισόδιο 5

Περιγραφή επεισοδίου
Η Μάρι και ο Βίτα έχουν μπερδευτεί με τη διακοπή λειτουργίας της κάμερας και τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στην κατοχή της Μαντίνα. Την επισκέφτηκε ο ίδιος άνδρας, το «Φάντασμα» που είδε ο Βίτα στο νοσοκομείο και στην πολυκατοικία της Μάρι; Η Μάρι μπαίνει κρυφά στο διαμέρισμα της Μαντίνα, η οποία παραλίγο να την πιάσει την ώρα που αντέγραφε τις φωτογραφίες του έφηβου κοριτσιού.
Ο Βίτα και η Μάρι αναρωτιούνται σχετικά με την ταυτότητα της έφηβης από τις φωτογραφίες στο σπίτι της Μαντίνα. Η Μάρι, πάντα προσποιούμενη την κοινωνική λειτουργό, συναντιέται με τη Μαντίνα και προσπαθεί να της αποσπάσει απαντήσεις, αλλά η Μαντίνα δεν αποκαλύπτει τίποτα.
Ο προϊστάμενος του Βίτα, ο αρχηγός Πουστιόλα, ενδιαφέρεται για τη δολοφονία της Γιάνα Κουλμάλα, της συνεργάτιδας της Μάρι, την οποία πυροβόλησε και σκότωσε ο Χόλμα. Λέει στον Βίτα να μάθει κι άλλες πληροφορίες για τη μυστηριώδη Μάρι Σάρι. Η Μάρι βρίσκει την ταυτότητα της έφηβης με τη χρήση λογισμικού αναγνώρισης προσώπου…
Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident)
Πρωταγωνιστούν: Krista Kosonen (Purge, The Midwife) ,Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).


Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.

(Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)
Επόμενο > [K18] ΠΑΤΡΙΚ ΜΕΛΡΟΟΥΖ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ) (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά