ΠΕΜΠΤΗ  14/01/2021
06:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ  (Δ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Amazing Train JourneysΜετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε ... και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Δείτε σήμερα: Μαρόκο [Maroc]
Eπεισόδιο 3

Το Μαρόκο είναι μια χώρα είναι γεμάτη αντιθέσεις,: η παράδοση συμβαδίζει με τη νεωτερικότητα και συνεχώς περνάμε από τον έναν κόσμο στον άλλο. Κατά την άφιξή του στο Ραμπάτ, την πολιτική πρωτεύουσα του Μαρόκου, ο Philippe εντυπωσιάζεται . Αντί για μια επιβλητική και επίσημη πόλη, ανακαλύπτει μια πόλη όπου η ζωή φαίνεται ειρηνική και γλυκιά. Εκεί παίρνει το τρένο για τη Φέζ, γεμάτο ιστορίες, μύθους και μαγεία. Βυθίζεται στην καρδιά ενός λαβυρίνθου, που αποτελείται από στενά δρομάκια. Αλλά το μυστήριο της Φέζ είναι επίσης αυτό της βυρσοδεψίας, των αξέχαστων τεχνιτών που χρησιμοποιούν προγονικές και παραδοσιακές μεθόδους για να δουλέψουν το δέρμα .Κατευθυνόμενοι νότια, στην πόλη που ονειρεύεται κάθε ταξιδιώτης , στην πόλη που έδωσε το όνομά της στη χώρα, της οποίας η πολυσύχναστη κεντρική πλατεία είχε χαρακτηριστεί παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO ... το Μαρακές. Το ταξίδι συνεχίζεται στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του Μαρόκου και τις πιο άγνωστες. Στην Taliouine, οι γυναίκες που μαζεύουν το σαφράν αποκαλύπτουν τα μυστικά αυτού του σπάνιου και πολύτιμου καρυκεύματος. Τέλος, ο Φίλιππος προσεγγίζει τη μυθική Σαχάρα…
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] 24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  (Δ' ΚΥΚΛΟΣ) (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά