ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  22/01/2021
09:45 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

THE BEST MARKET ON EARTHΜετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής HG distribution που θα ολοκληρωθεί σε 21 ωριαία επεισόδια.

Η σειρά ντοκιμαντέρ εξερευνά τον κόσμο των τεχνιτών, των παραγωγών και των χαρακτήρων που εξελίσσονται από τις αγορές που βρίσκονται σε ολόκληρο τον πλανήτη για να βιώσουν την ποικιλομορφία και τη μοναδικότητα κάθε κουλτούρας.

Είτε επισκεπτόμαστε την αγορά Doha Falcons Market στο Κατάρ, είτε την αγορά Sultanate του Ομάν με τα θυμιάματα και τα αρώματα, είτε την αγορά Market Skun με τα έντομα και τις αράχνες στην Καμπότζη, κάθε προορισμός είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον κεντρικό ρόλο που παίζει η αγορά στην καρδιά της πόλης, αλλά και στην καρδιά της καθημερινής ζωής για όσους συμμετέχουν, μερικές φορές για ολόκληρες γενιές.

Ακολουθώντας έναν έξυπνο, περίεργο και λίγο άτακτο οικοδεσπότη, θα μεταφερθούμε σε ένα κόσμο γεμάτο με μυρωδιές, χρώματα, ανθρώπους και ιστορίες.

Δείτε σήμερα: «Η πλωτή αγορά φρούτων Cai Rang στο Can Tho του Βιετνάμ» (The Cai Rang floating market of fruits in Can Tho, Vietnam)
Eπεισόδιο 3

Στη διάρκεια της περιήγησης στην πλωτή αγορά Cai Rang στο Βιετνάμ δεν είναι όλα διασκεδαστικά. Αμέτρητες μαούνες - που μεταφέρουν χονδρέμπορους, λιανοπωλητές και τουρίστες – πλέουν η μία πίσω από την άλλη σε έναν ατελείωτο χορό, καθώς τα φρούτα και τα λαχανικά είναι το εμπόρευμα και οι φωνές και κόρνες ακούγονται παντού.
Η αγορά βρίσκεται κοντά στην πόλη Can Tho, στο νότιο Βιετνάμ, περίπου τρεις ώρες από την πρωτεύουσα πόλη του Χο Τσι Μιν.
Εκτείνεται σε πάνω από ένα χιλιόμετρο μήκος του ποταμού Μεκόνγκ, είναι η μεγαλύτερη χονδρική αγορά φρούτων και λαχανικών στην περιοχή.
Το Δέλτα του Μεκόνγκ παράγει περισσότερο από το 60% των φρούτων του Βιετνάμ.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΙΑΓΙΑ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ) (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά