ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  22/01/2021
23:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών
ΟΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ   
ΤΑΙΝΙΕΣ

LE CONFESSIONI / THE CONFESSIONS


Έτος παραγωγής: (2016)Πολιτικό θρίλερ, συμπαραγωγής Ιταλίας-Γαλλίας 2016.

Σ’ ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Γερμανία, πραγματοποιείται μια συνάντηση των G8 με μυστική ατζέντα. Οι πιο ισχυροί υπουργοί Οικονομικών του κόσμου συζητούν για να θεσπίσουν σημαντικές διατάξεις που θα επηρεάσουν βαθιά την παγκόσμια οικονομία.

Ένας από τους επισκέπτες είναι ένας μυστηριώδης Ιταλός μοναχός, που προσκλήθηκε από τον Ντανιέλ Ροσέ, τον διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Θέλει να εξομολογηθεί κάτι στον μοναχό εκείνο το βράδυ, μυστικά.
Το επόμενο πρωί, ο Ροσέ βρίσκεται νεκρός με μια πλαστική σακούλα τυλιγμένη στο κεφάλι του.

Τα μέλη της G8 αναρωτιούνται αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία. Στην πραγματικότητα όμως, αγωνιούν να μάθουν ποιο μυστικό αποκάλυψε ο Ροσέ στον μοναχό κατά την εξομολόγησή του και αν διέρρευσε λεπτομέρειες για όσα σχεδιάζουν και πρόκειται να επηρεάσουν καταστρεπτικά οικονομίες πολλών χωρών.

Μετά το επίσης πολιτικό «Ζήτω η ελευθερία», ο Ιταλός συγγραφέας και σκηνοθέτης Ρομπέρτο Αντό επιστρέφει με τον ίδιο πρωταγωνιστή-ίνδαλμα Τόνι Σερβίλο («Η τέλεια ομορφιά») και αποσπά το Βραβείο Οικουμενικής Επιτροπής στο Κάρλοβι Βάρι με μία φιλοσοφική, σχεδόν μεταφυσική σπουδή της βαθύτερης έννοιας και πραγματικής ισχύος των «Δυνατών» αυτού του κόσμου.

Με πρόσχημα το αστυνομικό μυστήριο, έρχεται για ακόμα μία φορά αντιμέτωπος με τους εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής, εγείροντας ερωτήματα γύρω από τη ζωή, το θάνατο και την εξουσία.


Σκηνοθεσία: Ρομπέρτο Αντό.
Σενάριο: Ρομπέρτο Αντό, Άντζελο Πασκουίνι.
Παίζουν: Τόνι Σερβίλο, Ντανιέλ Οτέιγ, Κόνι Νίλσεν, Πιερφραντσέσκο Φαβίνο, Λαμπέρ Ουιλσόν, Ρίχαρντ Ζάμελ, Μαρί-Ζοζέ Κροζέ, Μόριτζ Μπλάιμπτροϊ.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μαουρίζιο Καλβέσι.
Μοντάζ: Κλέλιο Μπενεβέντο.
Μουσική: Νικόλα Πιοβάνι.

Διάρκεια: 103΄
   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (2020-2021) (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά