ΠΕΜΠΤΗ  14/01/2021
20:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ - ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ (2020)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Βιογραφία


Έτος παραγωγής: (2020)


ERTFLIX
Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2020.

Μετά τους πέντε επιτυχημένους κύκλους της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες αύριον τα σπουδαία», οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μία ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα νέα επεισόδια του έκτου κύκλου της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις δικές τους δυνάμεις. Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες, που όμως δεν τους αποθαρρύνουν. Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από το νέο (έκτο) κύκλο της σειράς της δημόσιας τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και τη σταδιακή αναγνώρισή τους από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δείτε σήμερα: «Ο Ιάσονας και η ρομποτική»

Ο Ιάσονας Σταύρος Σόμογλου ξεκίνησε τη Ρομποτική εδώ και πέντε χρόνια.
Φέτος τελειώνει το Λύκειο.

Από την εκπαιδευτική ρομποτική, με τη ενθαρρυντική βοήθεια δυνατών προπονητών, προχώρησε στην αγωνιστική ρομποτική.

Σχεδιάζει προγράμματα υπολογιστών (γνωρίζοντας τρεις «γλώσσες» προγραμματισμού) αγαπάει τα μαθηματικά και τη Φυσική, τις μηχανικές κατασκευές και τις συναρμολογήσεις παντός είδους.

Απίθανες ιδέες πραγματώνονται, παίρνουν υλική υπόσταση, από αυτόν αλλά κι από τις ομάδες που κατά καιρούς ανήκει, ώστε να συμμετέχουν σε πανελλήνιους και παγκόσμιους διαγωνισμούς Ρομποτικής.Σκηνοθέτης: Σίμος Κορεξενίδης
Δ. Φωτογραφίας: Παύλος Μαυρικίδης
Ηχοληψία: Γιώργος Πόταγας
Post Production: Νίκος Γαβαλάς

https://www.ertflix.gr/

[K8] ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ (2020-2021) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ (2020-2021) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά