ΠΕΜΠΤΗ  14/01/2021
19:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ  (ΣΤ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

A PLACE TO CALL HOMEΜετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και όλοι οι κάτοικοι της έπαυλης βρίσκουν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους και να γιατρέψουν τις πληγές τους.

Κάποιοι καλούνται να ξεπεράσουν φόβους που δημιουργήθηκαν μετά τα όσα έζησαν στον πόλεμο, άλλοι τις πληγές που τους προκάλεσε η μοίρα, η οικογένεια, οι φίλοι ή οι εχθροί τους.

Πράξεις μετάλλαξης, αγάπη, θυσίες και ευγένεια ψυχής οδηγούν τους πρωταγωνιστές στην πορεία της εξέλιξης δημιουργώντας μια καλύτερη εκδοχή τους.

Δείτε σήμερα: «Νέες περιπέτειες»
Eπεισόδιο 7

Οι μηχανισμοί επιβίωσης της Σάρας ενεργοποιούνται όταν βρίσκεται στο χείλος του θανάτου. Μιλάει για τους φόβους της στον Ρόι κι εκείνος την παροτρύνει να ανοίξει την καρδιά της στον Τζωρτζ. Άραγε αυτό θα βοηθήσει τη Σάρα; Η Ελίζαμπεθ κινείται σε αχαρτογράφητα νερά αφήνοντας πίσω της προκαταλήψεις του παρελθόντος και αλλάζοντας εμφάνιση. Ο Τζακ παρουσιάζει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σχέδιο στην Νιλ Μπάρτον. Ο Ρόι ζητά από την Ντόρις να μην κρίνει αυστηρά τον Χάρι. Η Ολίβια κάνει ένα δώρο στον Ρόι πριν να φύγει από την έπαυλη. Η Κάρολαϊν φοβάται για τον γάμο της με τον Τζακ.
Διαθέσιμο για 30 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά