|
Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.
Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, μαθαίνουμε στην ΕΡΤ2 πώς τα ελληνικά πιστοποιημένα προϊόντα μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κατακτήσουν το τραπέζι μας.
Οι θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο πιάτο μας!
Δείτε σήμερα:
«Φέτα - Φάβα Φενεού - Ξηρά σύκα Κύμης»
Eπεισόδιο 10
Με πολύ κέφι, ο αγαπημένος μας Σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει με τα μοναδικά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, μια πεντανόστιμη κολοκυθόπιτα με γλυκιά κολοκύθα και φέτα, μια σούπα φάβας Φενεού με καπνιστό σκουμπρί, κρέμα χρένου και γιαούρτι και τέλος, ξηρά σύκα Κύμης, γεμιστά με χαλούμι τυλιγμένα με μπέικον.
Στην παρέα έρχεται ο παραγωγός Κωνσταντίνος Κουρούσιας, να μας ενημερώσει για τη φάβα Φενεού, καθώς και η διατροφολόγος Νατάσα Γεωργιουδάκη, να μας αναλύσει τη διατροφική αξία της φέτας.
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
https://www.ertflix.gr/
|
|