ΚΥΡΙΑΚΗ  22/11/2020
07:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ART WEEK (2020 - 2021) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2020)


ERTFLIX
Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Art Week επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα αγαπημένους καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά και νεότερους που, με τη δυναμική και τη φρεσκάδα τους, έχουν κερδίσει ήδη μια θέση στη σύγχρονη πολιτιστική επικαιρότητα.

Η Λένα Αρώνη βγαίνει έξω στην πόλη, εκεί που χτυπά η καρδιά του Πολιτισμού. Συναντά και συνομιλεί με τραγουδιστές, μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς πίσω από τα φώτα της σκηνής, μέσα στα σπίτια και τα εργαστήριά τους, εκεί που γεννιούνται και παίρνουν σάρκα και οστά οι ιδέες τους.

Οι άνθρωποι των Τεχνών μοιράζονται μαζί της σκέψεις και συναισθήματα, αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Στόχος του Art Week: Να αναδείξει το προσωπικό στίγμα των σπουδαίων αυτών Ελλήνων καλλιτεχνών, που με το έργο τους έχουν επηρεάσει καθοριστικά τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί και να μας συστήσει και τη νεότερη γενιά, με δυνατά ήδη δείγματα γραφής στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι.

Δείτε σήμερα: «Παύλος Σάμιος - Ειρήνη Σκυλακάκη»
Eπεισόδιο 7

Ο Παύλος Σάμιος, σημαντικός εικαστικός για το ελληνικό γίγνεσθαι, συναντά την Λένα.
Μοιράζεται στιγμές από τη διαδρομή του, από τα χρόνια με δάσκαλο τον Γιάννη Μόραλη, μέχρι την εγκατάστασή του στο Παρίσι, από την επιστροφή του μέχρι το δύσκολο παρόν του lockdown.

Στη συνέχεια, το ART WEEK συναντάει την ταλαντούχα τραγουδοποιό Ειρήνη Σκυλακάκη, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «SOUVENIR».
Η Ειρήνη αναφέρεται στο δύσκολο ξεκίνημά της, την αίσθηση της επιτυχίας, την αναγκαιότητα για συνεχή προσπάθεια και τραγουδάει «live» ειδικά για την εκπομπή.Παρουσίαση - Αρχισυνταξία - Επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας


https://www.ertflix.gr/

  (Β' ΚΥΚΛΟΣ)
Επόμενο > G ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά