|
Οι Θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πιάτο μας, στην ΕΡΤ2.
Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.
Νόστιμες καθημερινές ΠΟΠ συνταγές, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:15 στην ΕΡΤ2.
Δείτε σήμερα:
«Φάβα Σαντορίνης, Φασόλια Φενεού βανίλια, Ξύγαλο Σητείας»
Eπεισόδιο 46
Και αυτή την Κυριακή, ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει Σαλάτα με φασόλια βανίλιες Φενεού, λιαστή ντομάτα και σάλτσα μουστάρδας, Τιραμισου με ξυγαλο Σητείας και Φαβοκεφτέδες με φάβα Σαντορίνης.
Στην παρέα, με χρήσιμες συμβουλές για την Φάβα Σαντορίνης ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Σέρκο Χαρουτουνιάν ενώ ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος μας αναλύει διατροφικά το Ξύγαλο Σητείας.
«ΠΟΠ Μαγειρική» H ελληνική φύση στα καλύτερα της, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στην ΕΡΤ2.
Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου.
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης.
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης.
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions.
https://www.ertflix.gr/
|
|