ΠΕΜΠΤΗ  17/09/2020
17:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ιστορία

THE STORY OF US WITH MORGAN FREEMAN


Έτος παραγωγής: (2017)


ERTFLIX Greece
Πώς αναπτύχθηκε ο πολιτισμός; Γιατί οι κοινωνίες μας σε όλο τον κόσμο διαφέρουν τόσο πολύ; Πώς θα είναι οι κοινωνίες μας στο μέλλον, καθώς η παγκοσμιοποίηση και η τεχνολογία καθορίζουν τον τρόπο ζωής μας;
Σε μια εποχή που διάφορα γεγονότα στο παγκόσμιο στερέωμα μοιάζουν να μας απομακρύνουν από την έννοια του πολιτισμού, αυτή η ενδιαφέρουσα σειρά στοχεύει να αποκαλύψει τις θεμελιώδεις δυνάμεις που λειτουργούν ως συνδετικός κρίκος για την κοινωνία μας και να αποδείξει ότι η ανθρωπιά βρίσκεται μέσα μας.
O βραβευμένος με Όσκαρ, Μόργκαν Φρίμαν ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο για να γνωρίσει ανθρώπους από διάφορους πολιτισμούς που η ζωές τους καθορίστηκαν με θαυμαστό τρόπο από αυτές τις θεμελιώδεις δυνάμεις….με στόχο να κατανοήσει πώς ο πολιτισμός των ανθρώπων έχει πάρει τόσο πολλές και διαφορετικές μορφές.
Ερευνώντας ζητήματα όπως τα πιστεύω ή η ανάγκη για ελευθερία, ο Μόργκαν Φρίμαν εξετάζει οτιδήποτε μας διαφοροποιεί από το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο, και φτάνει ως τους πολέμους και τις αιματηρές συγκρούσεις που μοιάζουν να οδηγούν την ανθρωπότητα να κάνει ένα βήμα μπρος, παρόλο που όλοι προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ζούμε ειρηνικά.
Διερευνά την ανάγκη μας για την ύπαρξη των βασικών φυλετικών δεσμών που μας επιτρέπουν να ευδοκιμήσουμε και ανιχνεύει πώς διαμορφώνουν τον κόσμο οι μεταβολές στη δυναμική της εξουσίας. Ερευνά το πνεύμα της εξέγερσης και εκείνα τα άτομα που επιθυμούν να αναδομήσουν την κοινωνία και διερωτάται πώς η αγάπη, ως πρωταρχική δύναμη, επηρεάζει τους πολιτισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και πού μπορεί να μας οδηγήσει η αγάπη στο μέλλον.

Δείτε σήμερα: «Η Δύναμη της Αγάπης»
Eπεισόδιο 2

Μπορεί η αγάπη να αλλάξει τον κόσμο; Ο Μόργκαν Φρίμαν ανακαλύπτει πώς αυτή η αρχέγονη δύναμη μας φέρνει πιο κοντά.

Ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και προσπαθεί να ανακαλύψει πώς από το ορφανοτροφείο ως το πεδίο της μάχης, από τους προαποφασισμένους γάμους ως τη ζωή στο δρόμο, η αγάπη μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα σημεία και πώς αυτή η δύναμη αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας.Χώρα Παραγωγής:ΗΠΑ

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

[K8] ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] ΒΙΚΤΩΡΙΑ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά