ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  18/09/2020
01:50 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

CONSPIRACY OF SILENCE


Έτος παραγωγής: (2018)


ERTFLIX Greece
Ο έμπορος όπλων, ο Ρόμπερτ Κάστελ, έχει περάσει 30 ολόκληρα χρόνια αυτοεξόριστος, από τη στιγμή που θεωρήθηκε νεκρός και κατάφερε να ξεφύγει από το διεφθαρμένο δίκτυο εμπορίου όπλων στη Σουηδία.

Επιστρέφει στη Σουηδία και οργανώνει ολόκληρη εκστρατεία εκδίκησης εναντίον του ανθρώπου – και της επιχείρησης – που του πήρε τόσα πολλά και προσπάθησε να τον σκοτώσει. Την δίψα του όμως για εκδίκηση σταματά μια σοκαριστική αποκάλυψη: έχει μια κόρη της οποίας την ύπαρξη αγνοούσε και την οποία μεγάλωσε σαν παιδί του ο Σπεθς, ο άνθρωπος τον οποίο ετοιμάζεται να σκοτώσει. Με την βοήθεια μιας νεαρής δημοσιογράφου η οποία έχει τους δικούς της λόγους να θέλει να πολεμήσει το εμπόριο όπλων, αναγκάζεται να αλλάξει τακτική στον πόλεμό του εναντίον του Άντερς Σπεθς. Όταν όμως οι δυο τους αρχίζουν να ερευνούν τις άθλιες πρακτικές του εμπορίου όπλων, βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο παρά ποτέ.

Δείτε σήμερα: Επεισόδιο 7ο και 8ο (τελευταίο)

Επεισόδιο 7ο:
Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χάμαρλουντ, η Μάγκι ακυρώνει τη συμφωνία και ο Άντερς σε πολύ δύσκολη θέση προσπαθεί να πείσει τη Τζοάνα να φύγουν μαζί από τη Σουηδία. Η Άσα είναι απογοητευμένη, όλοι γύρω της της κρύβουν πράγματα και μέχρι κι ο άντρας της παίρνει την κόρη τους και φεύγει. Η Τζοάνα μιλά με τον Ρόμπερτ ανοιχτά πια και αποφασίζει να τον εμπιστευτεί. Του δίνει μάλιστα ένα USB του Άντερς, όπου ο Ρόμπερτ βρίσκει κάποιες φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται και ένας άγνωστός του άντρας. Στο μεταξύ η Άσα με τον Γενς βρίσκουν όλο και περισσότερα στοιχεία, συνδέσεις του παράνομου εμπόριου όπλων με ισχυρούς πολιτικούς – αποκαλύπτεται όμως και η ταυτότητα του άντρα της φωτογραφίας.

Επεισόδιο 8ο:
Οι συνέπειες της ανάμειξης των ισχυρών πολιτικών είναι σκληρές. Ο Γενς εξαφανίζεται, τα αποδεικτικά στοιχεία επίσης και ο Χάμαρλουντ αφήνεται ελεύθερος. Η Άσα έξαλλη τον ακολουθεί και τον σκοτώνει και ζητά τη βοήθεια του Ρόμπερτ για να ξεφορτωθεί το πτώμα. Σε αντάλλαγμα, του αποκαλύπτει ένα μυστικό που αφορά τη Τζοάνα. Η Μάγκι για δικούς της λόγους αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να υπογράψει τη συμφωνία και τέλος οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι.Αστυνομική σειρά, Θρίλερ
Παραγωγή: Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο
Σκηνοθεσία: Σαρλότ Μπράντστρομ
Παίζουν: Τζένς Χούλντεν, Γιοσεφίν Άσπλουντ, Βέρα Βιτάλι, Χαλίνα Ρέιν, Ενρίκ Μεστάντ

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 7 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

https://webtv.ert.gr/

(E)
Επόμενο > [K8] φλΕΡΤ (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά