ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  18/09/2020
01:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ...ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

HOUSE HUSBANDSERTFLIX Greece
Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς επιστρέφουν και πάλι στην πόρτα του σχολείου για να γελάσουμε μαζί τους και να ζήσουμε τους έρωτες και τις ατυχίες τους.

Θα παρακολουθήσουμε τη χαοτική ζωή τεσσάρων σύγχρονων οικογενειών που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: οι άντρες έχουν αναλάβει την ανατροφή των παιδιών.

Οι τέσσερις άντρες είναι εντελώς διαφορετικοί, όπως και οι σύζυγοι, οι σύντροφοι και οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Αυτό που τους συνδέει είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στις σχέσεις, τη φιλία και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία…σε συνδυασμό με την υποχρέωση τα παιδιά να είναι πάντα στο σχολείο στην ώρα τους.

Στο δεύτερο κύκλο της σειράς, οι μπαμπάδες θα φτιάξουν ένα καινούριο σπίτι, θα προετοιμαστούν για την άφιξη ενός καινούριου μωρού, θα αποφύγουν μια αγγειεκτομή, θα προβληματιστούν για τα δώρα που φέρνει η νεράιδα του δοντιού, θα θάψουν ένα πόσσουμ, θα χαθούν στο δάσος, θα οργανώσουν ένα πάρτυ ντίσκο στο σχολείο και θα αντιμετωπίσουν μια απρόσμενη τραγωδία.

Ό,τι κι αν τους φέρνει η ζωή, οι μπαμπάδες μαζί με τις οικογένειές τους θα το αντιμετωπίσουν, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν κάπως αργοπορημένοι στο σχολείο.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 4ο & 5ο

Η Τζέμα σπρώχνει κατά λάθος την πρώην σύζυγο του Λούις, τη Μπέλα, από την κούνια. Μετά τον τραυματισμό της φιλοξενείται στο σπίτι του Λούις και της Τζέμα, όπου δημιουργούνται διάφορες καταστάσεις.
Όταν η Τζέμα διαπιστώνει ότι η Μπέλα προσπαθεί να προσεγγίσει την Άμπι, την καλύτερη φίλη της τα πράγματα αλλάζουν δραματικά. Όσο η Μπέλα κι ο Λούις ψάχνουν για σπίτι, οι αναμνήσεις αναβιώνουν και τα παλιά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Η Άμπι απολύει τη Φοίβη, και φαίνεται ότι οι προσπάθειες του Μαρκ για να δουλέψει από το σπίτι ναυαγούν, μέχρι τη στιγμή που η Φοίβη θα σώσει την επιχείρησή του με έναν εντελώς απροσδόκητο τρόπο.

Η περίπτωση ενός μωρού με σοβαρό νόσημα που καλείται να αντιμετωπίσει στο νοσοκομείο, θα ωθήσει την Άμπι να πάρει τη Σόφη από τον βρεφονηπιακό σταθμό και ακουσίως θα προκαλέσει ένα «περιστατικό» στο σχολείο όπου πολλά παιδιά τραυματίζονται.
Για κακή τύχη των Μπαμπάδων, ένα από τα παιδιά που τραυματίζονται είναι η κόρη του Γουίλ Στήβενς, του προέδρου της Φιλανθρωπικής Κοινότητας, με τον οποίον είχαν συμφωνήσει να οργανώσουν στην παμπ την επόμενη συνάντηση της κοινότητας. Η εκδήλωση ακυρώνεται επειδή συνδέουν την παμπ με το περιστατικό που συνέβη στο σχολείο εξαιτίας της Άμπι, γεγονός που οδηγεί σε προστριβές τους Μπαμπάδες καθώς αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να αναγκαστούν να κλείσουν την παμπ. Τότε ο Γουίλ Στήβενς αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο και σπεύδει να αγοράσει την παμπ. Άραγε οι Μπαμπάδες θα αναγκαστούν να την πουλήσουν; Και πώς θα αντιδράσει ο Κέιν σε μια πολύ ιδιαίτερη και απρόσμενη πρόταση;
Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

[K12] COOL DADDIO: THE SECOND YOUTH OF R. STEVIE MOORE - DOC ON ΕΡΤ (E) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ  (Δ' ΚΥΚΛΟΣ) (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά