ΠΕΜΠΤΗ  17/09/2020
20:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ - ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ (2020) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Βιογραφία


Έτος παραγωγής: (2020)


ERTFLIX
Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2020.

Μετά τους πέντε επιτυχημένους κύκλους της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες αύριον τα σπουδαία», οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μία ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα νέα επεισόδια του έκτου κύκλου της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις δικές τους δυνάμεις. Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες, που όμως δεν τους αποθαρρύνουν. Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από το νέο (έκτο) κύκλο της σειράς της δημόσιας τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και τη σταδιακή αναγνώρισή τους από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δείτε σήμερα: «Επίσκεψη»

H ΕΠΙΣΚΕΨΗ του Αλέξανδρου Μιστριώτη είναι ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα για την πόλη και
τους ανθρώπους της.

Η Επίσκεψη ξεκινά ως περιήγηση μέσα στην Αθήνα το 2010 σε ταξιδιώτες, κοινωνικούς επιστήμονες, δημοσιογράφους και φίλους που έρχονταν στην Ελλάδα...

Με τα χρόνια εξελίσσεται σε μια
αφήγηση μιας προσωπικής περιπέτειας κατανόησης της πόλης.

Στη δεύτερη φάση του εγχειρήματος που ξεκινά τον Νοέμβριο του 2016, η Επίσκεψη γίνεται δημόσια και αποκτά τη μορφή ενός περιπατητικού δοκιμίου στο ιστορικό κέντρο της πόλης.
Ο περίπατος διαρκεί περίπου τρεις ώρες και αριθμός των ατόμων δεν ξεπερνά τους οκτώ. Μετά από προσκλήσεις πολιτιστικών φορέων, η Επίσκεψη πραγματοποιείται τα τελευταία 2 χρόνια και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Το 2020, τέσσερα χρόνια μετά, η Επίσκεψη σχεδιάζοντας ένα βιώσιμο μοντέλο περνά στη νέα φάση του εγχειρήματος με ένα ανοιχτό κάλεσμα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους, με την παραγωγή
podcast, το βιώσιμο τουρισμό και την παραγωγή προϊόντων.
Σενάριο - Σκηνοθεσία: Γιώργος Σαλα΅έ
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Στέφανος Παππάς
Ηχοληψία: Δη΅ήτρης Βασιλειάδης
Post-Production: Γιώργος Αλεφάντης

https://www.ertflix.gr/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ  (Δ' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά