ΠΕΜΠΤΗ  17/09/2020
02:10 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ...ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ   (Γ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

HOUSE HUSBANDSERTFLIX Greece
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που γνωρίσαμε τους Μπαμπάδες στην είσοδο του σχολείου. Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει.

Ο Τζάστιν, μόνος και πάλι, βρίσκεται στην αγκαλιά της Τας, μιας μαμάς που γνωρίζει στο πάρκο όταν ο γιός της κάνει παρέα με την τετράχρονη κόρη του Τζάστιν, την Άντζι. Όσο ο Τζάστιν προσπαθεί να βρει το κουράγιο να της προτείνει να βγουν έξω, ανακαλύπτει κάτι που τον σοκάρει. Η Τας έχει σχέση με τον Ρόντνεϊ Γουίκαμ, πρώην μάνατζερ του Τζάστιν, ο οποίος είχε προσπαθήσει να του κλέψει τη γυναίκα του, τη Νίκολα. Παρόλο που η Νίκολα είναι πλέον νεκρή, το παρελθόν έρχεται να στοιχειώσει τον Τζάστιν καθώς αποκαλύπτεται ένα φοβερή μυστικό που βάζει την οικογένεια του Τζάστιν σε κίνδυνο.

O Κέιν βρίσκει επιτέλους την οικογενειακή γαλήνη, μέσα από τη σχέση του με τον Άλεξ, τον γοητευτικό βιβλιοθηκάριο του σχολείου. Με παρότρυνση των θετών παιδιών του Κέιν, Στέλλας και Φιν, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Η επιχείρηση του Κέιν με τις πίτες πηγαίνει όλο και καλύτερα. Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Κέιν αισθάνεται ότι έχει τα πάντα, μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι υπάρχει ανταγωνιστής. Πρόκειται για την Εύα που έχει τη δική της επιχείρηση κέτερινγκ και την λειτουργεί παράλληλα με την καντίνα του σχολείου. O Kέιν με την Εύα συγκρούονται αλλά πολύ γρήγορα ανακαλύπτουν κάτι κοινό. Επιθυμούν και οι δύο να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδί. Πολύ σύντομα ξεκινά μια ασυνήθιστη σχέση.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 2ο & 3ο

Η Τζέμα προσπαθεί να οργανώσει μια οικογενειακή συγκέντρωση που παίρνει φωτιά όταν ο Λούις κι ο Νεντ αφήνουν το φαγητό για να λύσουν ένα «επαγγελματικό» ζήτημα. Οι άντρες μπλέκουν σε μια τρελή νύχτα που έχει συγκρούσεις, ουίσκι, μωρουδιακά, μέχρι και νυχτερινό μπάνιο. Το γεγονός ότι ο Λούις δεν καταφέρνει να επιστρέψει στο σπίτι του δημιουργεί πρόβλημα στο γάμο του και προβληματίζει όλους τους μπαμπάδες σχετικά με τις προθέσεις του Νεντ. Μπορούν να εμπιστευθούν τον Νεντ;
Στο μεταξύ, ο Κέιν μαθαίνει κάποια πολύ δυσάρεστα νέα που ίσως δημιουργήσουν κώλυμα στην συμμετοχή του στη λειτουργία της παμπ.

Η πρώτη σύζυγος του Λούις, η Μπελ μόλις έχει φτάσει στην πόλη. Η προειδοποίηση του Λούις προς τη Τζέμα σχετικά με την πρώτη του σύζυγο δεν βρίσκει ευήκοα ώτα. Παρόλα αυτά, όταν η Μπελ αναρωτιέται αν ήταν σωστή η απόφαση της Λούσι να μείνει μαζί με τον Τζάστιν, φαίνεται ότι ο Λούις μπορεί να έχει δίκιο.
Στο μεταξύ, οι μπαμπάδες φτιάχνουν μια ποδοσφαιρική ομάδα για να βοηθήσουν τον Ζαν να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σχολικού εκφοβισμού που αντιμετωπίζει.
Όταν η Λούσι δέχεται μια ιδιαίτερα δελεαστική επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό είναι αναγκασμένη να επιλέξει ανάμεσα σε μια λαμπρή σταδιοδρομία και στο χάος που επικρατεί στο σπίτι με τα παιδιά. Άραγε η Λούσι θα φύγει ή είναι έτοιμη να γίνει μαμά;
Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

https://series.ert.gr/

[K12] ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ  (Δ' ΚΥΚΛΟΣ) (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά