ΚΥΡΙΑΚΗ  02/08/2020
05:20 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήERTFLIX
Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητάνε για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και τον ρόλο του παρουσιαστή!

«Σημείο Συνάντησης» Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1

Δείτε σήμερα: «Νάντια Μπουλέ – Μέμος Μπεγνής»

Τραγούδι, χορός και πρόζα είναι τα κύρια συστατικά στοιχεία ενός μιούζικαλ. Έμπειροι γνώστες του, η πολυτάλαντη Νάντια Μπουλέ και ο αγαπημένος Μέμος Μπεγνής που έρχονται με εκρηκτική διάθεση στο «Σημείο Συνάντησης» έτοιμοι να μοιραστούν αλήθειες γύρω από την Τέχνη, τη φιλία τους και τη ζωή.
Ο Μέμος Μπεγνής εξηγεί γιατί η μουσική ήταν η πρώτη του μεγάλη αγάπη και πώς στη συνέχεια, με τη βοήθεια της Κάτιας Δανδουλάκη, ανακάλυψε το ταλέντο του στην υποκριτική. Θυμάται, τα παιδικά του χρόνια στη Σαλαμίνα, τι είναι αυτό που νοσταλγεί αλλά και σε τι τον δυσκόλεψε η ζωή στο νησί. Ακόμα, σχολιάζει το πόσο εύκολο είναι να λες πάντα αυτό που σκέφτεσαι και ποιο είναι το τίμημα που έχει πληρώσει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Επίσης, μιλάει για τις φοβίες του που ενισχύθηκαν κατά την περίοδο της καραντίνας, πώς τις ξεπέρασε και τι ετοιμάζει επαγγελματικά το επόμενο διάστημα.
Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για τη διαδρομή της στη δημοσιογραφία, την παρουσίαση και την υποκριτική. Εξηγεί, γιατί την ενοχλούν και την περιορίζουν οι επαγγελματικές «ταμπέλες» που της αποδίδουν τα ΜΜΕ, θυμάται τα χρόνια που σπούδασε στη Νέα Υόρκη και εξηγεί γιατί ποτέ δε θα μπορούσε να μείνει μόνιμα εκεί. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην επιστροφή στην τηλεόραση μετά από επτά χρόνια και για το πως αισθάνεται που πρώτη φορά θα συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά.
Τέλος, και οι δύο ηθοποιοί μιλούν για το τι πιστεύουν για τον θεσμό του γάμου και γιατί δεν τους αφορά μία τέτοια προοπτική, πόσο βοήθησε τη Νάντια η ψυχοθεραπεία και για ποιους λόγους ο Μέμος την αποφεύγει ενώ μοιράζονται και κάποιες ενδιαφέρουσες μεταφυσικές ανησυχίες.
Η Νάντια Μπουλέ και ο Μέμος Μπεγνής λίγο πριν ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους περιοδείες κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και συζητούν με εξομολογητική διάθεση για όλα.Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας
Διεύθυνση παραγωγής: Production House

https://www.ertflix.gr/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
[K8] ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά