ΣΑΒΒΑΤΟ  01/08/2020
17:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

AMAZING HOTELS: LIFE BEYOND THE LOBBY


Έτος παραγωγής: (2018)


ERTFLIX Greece
Σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, με τον Τζάιλς Κόρεν και την Μόνικα Γκολέτι "να σηκώνουν τα μανίκια" και να δουλεύουν με το προσωπικό, αποκαλύπτοντας μερικά από τα πιο εκπληκτικά ξενοδοχεία του κόσμου.


Δείτε σήμερα: «Τhe Silo, Νότια Αφρική»
Eπεισόδιο 3

Σε αυτή την αποκαλυπτική και διασκεδαστική σειρά, ο Τζάιλς και η Mόνικα ταξιδεύουν στη Νότια Αφρική - όπου βιώνουν μια γη με αντιθέσεις, δουλεύοντας σε δύο πολύ διαφορετικά ξενοδοχεία.
Το Silo είναι ένα βιομηχανικό-κομψό, πολυτελές ξενοδοχείο με επίκεντρο την τέχνη στην καρδιά του Κέιπ Τάουν.
Βρίσκεται στον πρώην άξονα του ανελκυστήρα ενός σιλό ύψους 187 ποδιών (που κάποτε ήταν το ψηλότερο κτίριο στην υποσαχάρια Αφρική) και πάνω από το νέο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ζέιτς - το Αφρικανικό ισοδύναμο της Tate Μodern. Σύγχρονο - μέσα στο ίδιο επανακαθορισμένο ιστορικό κτίριο, τον επανασχεδιασμό του οποίου επιμελήθηκε ο διάσημος βρετανός σχεδιαστής Thomas Heatherwick, ο οποίος δημιούργησε 96 εκπληκτικά παράθυρα, που περιέχουν πάνω από 5.300 μεμονωμένα κρύσταλλα, που κόστισαν 50.000 λίρες το καθένα!
Ο Τζάιλς και η Μόνικα ανακαλύπτουν ότι αυτό που είναι πιο δύσκολο είναι η συντήρηση τους... Ο Τζάιλς βάζει τον καλύτερο εαυτό του για τον καθαρισμό των παραθύρων στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, ενώ η Mόνικα βοηθά στον εξωτερικό καθαρισμό τους από τον 11ο όροφο του κτηρίου, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από φλούδα εσπεριδοειδών και αλκοόλ! Η επιλογή του προϊόντος καθαρισμού χωρίς νερό υπογραμμίζει την τεράστια πρόκληση για το ξενοδοχείο και για την πόλη – την λειψυδρία και την χειρότερη ξηρασία του Κέιπ Τάουν στον αιώνα!
Τέλος στο Silo, ο Τζάιλς και η Μόνικα, βοηθούν το προσωπικό προκειμένου να ξεκινήσει η νέα έκθεση της γκαλερί του ξενοδοχείου...
Σκηνοθεσία: Βil Bailey

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 7 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

[K8] ΜΗ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΤΑΛΤΟΝ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά