ΤΕΤΑΡΤΗ  01/07/2020
00:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

Underbelly 3 The Golden Mile


Έτος παραγωγής: (2010)Η σειρά διαδραματίζεται στην κακόφημη περιοχή Kings Cross , στο Σίδνεϋ βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα του ’88-’89. Παρακολουθούμε την ιστορία δύο νεαρών Αυστραλών, του John Ibrahim και της Kim Hollingsworth, που αναζητώντας έναν άλλο δρόμο στη ζωή τους φθάνουν σε μια περιοχή που κυριαρχούν το οργανωμένο έγκλημα και η αστυνομική διαφθορά.

Δείτε σήμερα: ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ [SAVING FACE]
Eπεισόδιο 5

Ο Louis Bayeh χρησιμοποιεί τα χρήματα του και τις γνωριμίες του στην αστυνομία για να εντοπίσει τους Shaka και Korbage για την επίθεση κατά του σπιτιού του. Αγνοεί όμως ότι ο Benny Kassab στράφηκε προς τον Jim Egan και τον Trevor Haken για βοήθεια, με αποτέλεσμα περαιτέρω επιπλοκές.
Όταν η αστυνομός Debbie Webb , η οποία εξαπατήθηκε από τον Eddie Gould για να συμμετάσχει σε μια απάτη με ασφαλιστικές, αναφέρει το περιστατικό στον διοικητή , αυτός της αποδίδει τον χαρακτηρισμό καρφί και την αγνοεί.
Η ιερόδουλη Kim Hollingsworth παίρνει την εκδίκηση της από τον λοχία Dave λέγοντας του ότι θα συμμετέχει σε ακόμα ένα σεξ σόου.Σκηνοθεσία: Shawn Seet, Tony Tilse.
Παίζουν: Gary Bennett, Emma Booth, Dieter Brummer, Mitch Bartlett, Richard Andrews, Kelly Atkinson   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ) (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά