ΤΕΤΑΡΤΗ  01/07/2020
02:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών
Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

Cleaning Up


Έτος παραγωγής: (2019)Πρωτότυπη δραματική σειρά δράσης βρετανικής παραγωγής 2019 που θα ολοκληρωθεί σε έξι ωριαία επεισόδια. Σε ένα σύστημα στο οποίο οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, η Sam είναι μια συνηθισμένη γυναίκα της εργατικής τάξης, μία από τις αόρατες στρατιές εργαζομένων που σφουγγαρίζουν και σκουπίζουν γύρω από τους διευθύνοντες συμβούλους, τους τραπεζίτες και τους χρηματιστές καθώς δημιουργούν τα εκατομμύρια τους. Παράλληλα με τον εθισμό της στα τυχερά παιχνίδια και με έναν εισπράκτορα χρεών να της χτυπά στην πόρτα, η έξοδος από τα χρέη φαίνεται αδύνατη για την Sam που εργάζεται με σύμβαση μηδενικού ωραρίου για τον κατώτατο μισθό.
Στοργική μητέρα για τις δύο της κόρες, την Alice και τη Lily, η Sam αγωνίζεται να επιβιώσει ενώ έχει μετατρέψει τον εθισμό της στα τυχερά παιχνίδια σε μέσο διαφυγής της. Ο εθισμός αυτός έχει προκαλέσει ρήξη στην οικογένειά της, καθώς ο σύζυγός της Dave απειλεί να την απομακρύνει από τα κορίτσια. Στην απελπισία της να προστατέψει τη ζωή της η Sam θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.
Ο κόσμος της Sam ανατρέπεται όταν ανακαλύπτει ότι έχει πρόσβαση σε χρηματιστηριακές πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι η απάντηση σε όλες τις προσευχές της. Με τη βοήθεια του καλύτερου φίλου της Jess, η Sam αρχίζει να περιηγείται στον σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο των συναλλαγών εμπιστευτικών πληροφοριών. Βρίσκεται ανάμεσα σε δύο αντίθετες ζωές: τον αδίστακτο κόσμο του Canary Wharf, και την σκληρή πραγματικότητα της ζωής μιας μητέρας στα προάστια του Λονδίνου.
Έξυπνη και χαρισματική, η Sam έχει την ικανότητα να διαπρέψει. Καθώς επιδεικνύει τη νοημοσύνη της και το σχέδιό της τίθεται σε ισχύ, τα χρήματα αρχίζουν να κυλούν - αλλά μήπως η Sam θα παρασυρθεί από το δέλεαρ της ρουλέτας;
Μπορεί η Sam να ξεγελάσει το σύστημα; Θα ξεπεράσει την εθιστική της προσωπικότητα;
Και πόσο μακριά θα φτάσει για να φέρει τη ζωή της πίσω στον ίσιο δρόμο;

Eπεισόδιο 2

Περιγραφή επεισοδίου
Τα σχέδια της Sam για το εύκολο χρήμα βρίσκονται στην τελική ευθεία, όμως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική αφού αντιμετωπίζει την πιθανότητα να χάσει τις δύο της κόρες, την Alice και τη LilyΣκηνοθεσία : Mark Marlow
Πρωταγωνιστεί : Sheridan Smith   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
  (Α' ΚΥΚΛΟΣ) (E)
Επόμενο > [K8] ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά