ΤΡΙΤΗ  30/06/2020
16:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

THE SOUTHERN FLOWER AT SEA


Έτος παραγωγής: (2018)


ERTFLIX Greece
Σειρά ντοκιμαντέρ 20 ωριαίων επεισοδίων γαλλικής παραγωγής 2008-2020.
Ο Φιλίπ Πουπόν, η Ζεραλντίν Ντανόν κι η οικογένειά τους αποφάσισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου σε τρία χρόνια με το Άνθος του Νότου. Αυτή η θαλάσσια, κατά κύριο λόγο, αποστολή θα διεξαχθεί στα πιο παρθένα μέρη που γνώρισαν τις μεγαλύτερες συνέπειες της υπερθέρμανσης του πλανήτη με την αύξηση της στάθμης της θάλασσας.
Η οικογένεια των Φιλίπ και Ζεραλντίν με τα τέσσερα παιδιά τους, τη Νινά, τη Λορά, τον Λου και τη Μαριόν, θα διασχίσει τον μεγαλύτερο ωκεανό. Θα σαλπάρουν για το 11μηνο ταξίδι στα ανοιχτά όπου θα γνωρίσουν το λαό της Πολυνησίας, τον πολιτισμό τους και τη βιοποικιλότητα αυτών των μακρινών περιοχών.
Από την Αλάσκα ως το Βανουάτου περνώντας από τις Νήσους Μαρκέζας, Τουαμότου και Γκάμπιερ καθώς και τις Αουστράλ Νήσους, αυτή η μικρή οικογένεια θα μας εξιστορεί καθημερινά τις περιπέτειές της

Δείτε σήμερα: Ταξιδεύοντας προς την Πολυνησία[The Southern Flower in the Pacific- To Polynesia]
Eπεισόδιο 2

Το μεγάλο ταξίδι, για ξεκινάει ανάμεσα στο Μεξικό και τις Νήσους Μαρκέζας. Θα είναι πάνω από δέκα μέρες στην ανοιχτή θάλασσα. Το ταξίδι τους εξελίσσεται μια χαρά χωρίς μεγάλες τρικυμίες και διασχίζουν τον ισημερινό και την τροπική ζώνη. Τα μέλη του πληρώματος περνούν καλά μόνοι τους, αλλά ανυπομονούν να γνωρίσουν τους κατοίκους των νήσων του Ειρηνικού. Το Άνθος που φτάνει στις Νήσους Μαρκέζας και το υποδέχονται με μουσική και χορό, θα μείνει έναν μήνα στις τρεις νήσους και θα ανακαλύψει μαγευτικά τοπία. Από τις Νήσους Μαρκέζας θα συνεχίσουν στο Αρχιπέλαγος Τουαμότου, στις ονειρικές ατόλες, όπου το κολύμπι κι επίσκεψη στις νήσους αποτελεί καθημερινή δραστηριότητα.

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο >  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά