ΤΡΙΤΗ  30/06/2020
07:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ) (ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

THE SOUTHERN FLOWER AT SEA


Έτος παραγωγής: (2018)


ERTFLIX Greece
Σειρά ντοκιμαντέρ 20 ωριαίων επεισοδίων γαλλικής παραγωγής 2008-2020.
Ο Φιλίπ Πουπόν, η Ζεραλντίν Ντανόν κι η οικογένειά τους αποφάσισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου σε τρία χρόνια με το Άνθος του Νότου. Αυτή η θαλάσσια, κατά κύριο λόγο, αποστολή θα διεξαχθεί στα πιο παρθένα μέρη που γνώρισαν τις μεγαλύτερες συνέπειες της υπερθέρμανσης του πλανήτη με την αύξηση της στάθμης της θάλασσας.
Η οικογένεια των Φιλίπ και Ζεραλντίν με τα τέσσερα παιδιά τους, τη Νινά, τη Λορά, τον Λου και τη Μαριόν, θα διασχίσει τον μεγαλύτερο ωκεανό. Θα σαλπάρουν για το 11μηνο ταξίδι στα ανοιχτά όπου θα γνωρίσουν το λαό της Πολυνησίας, τον πολιτισμό τους και τη βιοποικιλότητα αυτών των μακρινών περιοχών.
Από την Αλάσκα ως το Βανουάτου περνώντας από τις Νήσους Μαρκέζας, Τουαμότου και Γκάμπιερ καθώς και τις Αουστράλ Νήσους, αυτή η μικρή οικογένεια θα μας εξιστορεί καθημερινά τις περιπέτειές της

Δείτε σήμερα: Πηγαίνοντας νότια [The Southern Flower in the Pacific- Heading to the South]
Eπεισόδιο 1

Η οικογένεια ξεκινάει από το Σαντ Πόιντ στην Αλάσκα για νέες περιπέτειες. Πηγαίνουν να εξερευνήσουν τα κανάλια της Αλάσκας, τους παρθένους μαγευτικούς παγετώνες και την παρθένα χλωρίδα της περιοχής. Οι μέρες περνούν ήρεμα, ωστόσο ένα από τα μέλη του πληρώματος το περιμένει μια έκπληξη. Η Μπέτι, η σκυλίτσα, θα γεννήσει τρία μικρά κουταβάκια. Μετά την Αλάσκα θα περάσουν στον Καναδά από το Βανκούβερ ακολουθώντας τις ακτές και θα επιστρέψουν στις ΗΠΑ πηγαίνοντας στο Σαν Φρανσίσκο. Η πορεία από το Σαν Φρανσίσκο ως το Λος Άντζελες θα είναι επεισοδιακή κι η οικογένεια θα νιώσει ναυτία. Θα περάσουν δύο μήνες στην Αμερική προτού ξεκινήσουν τον μεγάλο διάπλου του Ειρηνικού και φτάσουν στις Νήσους Μαρκέζας.

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά