ΣΑΒΒΑΤΟ  23/05/2020
11:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ  (Ζ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

HEARTLAND
Δραματική οικογενειακή, Καναδικής παραγωγής σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια.
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η
οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Δείτε σήμερα: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ [The Penny Drops]
Eπεισόδιο 4

Καθώς η Έιμι και ο Τάι προσπαθούν να βοηθήσουν μια φοράδα και ένα πουλάρι με τον απογαλακτισμό, η Μάλορι ανακαλύπτει ότι ο Τζέικ σχεδιάζει να φύγει από το Χάντσον και αυτό την κάνει να επανεξετάσει τις επιλογές της. Εν τω μεταξύ, η Λου προσλαμβάνει μια παλιά φίλη ως διευθύντρια της νέας της επιχείρησης και ο Τζακ με τον Τιμ μαθαίνουν ότι το μπέιμπι σίτινγκ είναι μια δουλειά που κοστίζει χρήματα.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Η ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά