ΣΑΒΒΑΤΟ  23/05/2020
18:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ...ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ  (Ε' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

HOUSE HUSBANDSERTFLIX Greece
Κοινωνική σειρά 60 επεισοδίων, παραγωγής Αυστραλίας 2012-2017.

Ο Κέιν έχει φύγει, αλλά στην παρέα των Μπαμπάδων προστίθεται ένα νέο μέλος, ο Νικ (Χιου Σέρινταν), ο καινούργιος δάσκαλος Μουσικής του σχολείου. Ο αδελφός του Τζάστιν εμφανίζεται απροσδόκητα στην πόλη και η ανακάλυψη του Μαρκ για την αληθινή καταγωγή του θα αγγίξει όλους. Η Τζέμα θα πολεμήσει το σύστημα για να γίνει γιατρός, ενώ η Άμπι θα αγωνιστεί για να «τα έχει όλα». Οι αγαπημένοι μας μπαμπάδες θα συναγωνιστούν σε έναν σχολικό διαγωνισμό ορθογραφίας, θα δώσουν συμβουλές για γονείς στον Νικ, θα σχηματίσουν ένα συγκρότημα αποκαλύπτοντας ένα άτονο μουσικό ταλέντο, θα αναζητήσουν τον χαμένο πατέρα του Μαρκ, θα προσπαθήσουν να διορθώσουν το σύστημα εκ των έσω και θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν καλή σωματική κατάσταση. Τα παιδιά μπορεί να μεγαλώνουν γρήγορα, αλλά οι Μπαμπάδες έχουν ακόμα πολλά να μάθουν.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 59ο & 60ο (τελευταίο)

Η χαρά του Λούις για την εκλογή του στη θέση του δημοτικού συμβούλου επισκιάζεται από τα εμπιστευτικά νέα που λαμβάνει για το κλείσιμο του δημοτικού Νότιο Νεπίεν.
Στο μεταξύ, η Τζέμα κερδίζει την υποτροφία στο Σαν Ντιέγκο αλλά, προς μεγάλη απογοήτευση της Άμπι, σκέφτεται να την αναβάλει λόγω της νέας θέσης του Λούις.
Η Ρέιτσελ κι ο Νικ έρχονται αντιμέτωποι με τις διαφορετικές αντιλήψεις τους σε ό,τι αφορά την καριέρα τους και την ανατροφή του παιδιού τους. Πασχίζοντας να βρει άτομο για τη φύλαξη των παιδιών του κατά το διάστημα που θα λείπει στην Κοκόντα, ο Τζάστιν μελετά το ενδεχόμενο να πουλήσει το σπίτι του και να μετακομίσει κοντά στην οικογένειά του στην επαρχία.
Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν για το κλείσιμο του σχολείου, ο Λούις αρνείται ότι γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό και υπόσχεται να βοηθήσει όσο μπορεί. Εντούτοις, η αλήθεια αποκαλύπτεται στο επετειακό χορό του σχολείου, αφήνοντας τον εκτεθειμένο στα μάτια των φίλων του και της Τζέμα, οι οποίοι αισθάνονται προδομένοι.

Ο Λούις αισθάνεται ως υπ’ αριθμόν ένα δημόσιος εχθρός καθώς όλη η κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων των φίλων και της οικογένειάς του, θεωρούν ότι συμμετείχε στην απόφαση για το κλείσιμο του σχολείου. Αποφασισμένος να επανορθώσει, αρχίζει να ψάχνει για απαντήσεις.
Ο Τζάστιν βάζει πωλητήριο στο σπίτι του κι ετοιμάζεται να μετακομίσει στην επαρχία. Στο μεταξύ ο Νικ δέχεται μια πρόταση για εργασία στο σχολείο που θα αντικαταστήσει το Νότιο Νεπίεν την οποία και σκέφτεται να δεχτεί, γεγονός που δυσαρεστεί τη Ρέιτσελ.
Η πτώση της Πόπι από το δέντρο της φιλίας και ο επακόλουθος τραυματισμός της αναστατώνουν τον Μαρκ και την Άμπι που βιώνουν τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα.Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.
Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριού Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.
Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.
Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ, Χιου Σέρινταν.

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

https://webtv.ert.gr/

Επόμενο > [K8] ART WEEK

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά