ΠΕΜΠΤΗ  26/03/2020
22:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
BABYLON BERLIN   (Α' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

BABYLON BERLIN


Έτος παραγωγής: (2017)Δραματική σειρά γερμανικής παραγωγής 2017 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια (Α κύκλος)
Το Βερολίνο της δεκαετίας του είκοσι: Είναι μια μητρόπολη για όσους έχουν ταλέντο και φιλοδοξία, για όσους βρίσκονται σε κίνηση. Είναι η Βαβυλώνα . Όμως, κάτω από την αστραφτερή επιφάνεια, οι φτωχές μάζες αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή. Είναι μια εποχή οργανωμένου εγκλήματος και πολιτικού εξτρεμισμού. Οι παλιές στρατιωτικές ελίτ δεν έχουν παραιτηθεί ακόμη, ενώ ένα ακόμη πιο τρομακτικό τέρας αρχίζει να τεντώνει τους μύες του. Όταν ένα φορτηγό τρένο από τη Σοβιετική Ένωση φτάνει, προσελκύει την προσοχή από πολλές μεριές: σε μερικούς ο θησαυρός του είναι το κλειδί για την πολιτική εξουσία, σε άλλους εξασφαλίζει μια ζωή με ελευθερία και πλούτο, αλλά πρώτα απ 'όλα είναι μια θανατηφόρα παγίδα σε όσους προσπαθούν να το προσεγγίσουν.

Eπεισόδιο 2

Περιγραφή επεισοδίου
Στην πρεσβεία της σοβιετικής Ένωσης η τραγουδίστρια Λουκάς Νικόρος καταδίδει το «Κόκκινο Φρούριο» και τον αρχηγό του τον Καρντάκοφ
Ο Ρατ ανακρίνει τον Κόνιχ για να μάθει πού είναι το υπόλοιπο φιλμ που περιέχει τη φωτογραφία με το γρατζουνισμένο κεφάλι του άνδρα, αλλά εκείνος δεν αποκαλύπτει τίποτα και σε ανύποπτο χρόνο του αρπάζει το όπλο και αυτοκτονεί.
Σοκαρισμένος αρχίζει να τρέμει και τρέχει στην τουαλέτα να το κρύψει, όπου τον βρίσκει η Σαρλότε και τον βοηθάει, δίνοντάς του τα φιαλίδια. Υπόσχεται να μην το πει πουθενά.
Ο Ρατ πιστεύει πως ο Κόνιχ είχε εντολές από κάποιον στο Βερολίνο, πράγμα που λέει και στον σύμβουλο της κυβέρνησης Μπέντα. Εκείνος του λέει να νοικιάσει κατάλυμα για μεγαλύτερο διάστημα. Ο Βόλτερ του νοικιάζει δωμάτιο στην πανσιόν της Ελίζαμπετ Μπένκε, χήρας αστυνομικού.
Ο Γιένικε βλέπει τη Σαρλότε στο κλαμπ Μoka Efti, αλλά εκείνη δείχνει να προτιμά τον φίλο του. Εκεί δίνει μία εκπληκτική παράσταση η Λουκάς Νικόρος που δεν είναι άλλη από την Ρωσίδα Σβετλάνα Σορόκινα.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΔΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά