ΠΕΜΠΤΗ  26/03/2020
13:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Amazing Train Journeys
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε 6 ωριαία επεισόδια(Γ΄κύκλος).
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε ... και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Δείτε σήμερα: ΒΙΡΜΑΝΙΑ (BIRMANIE)
Eπεισόδιο 2

Βιρμανία ... Φαίνεται τόσο μακριά, με τόσο δύσκολη πρόσβαση. Ο Philippe ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι μια μέρα θα μπορούσε να ανακαλύψει αυτή τη χώρα, που ήταν κλειστή στον κόσμο για 50 χρόνια.
Η Βιρμανία, ή μάλλον η Μιανμάρ - το επίσημο της όνομα από το 1989 , όταν άνοιξε.
Ο Philippe αρχίζει το ταξίδι του με το τρένο που κατασκευάστηκε από τη βρετανική αυτοκρατορία και διασχίζει γέφυρες πάνω από εκατό χρόνια, προς την πόλη Mandalay. Μετά το Mandalay, προορισμός Bagan, την ιστορική και πνευματική καρδιά της Βιρμανίας. Υπάρχουν πάνω από δύο χιλιάδες παγόδες που χτίστηκαν πριν από χίλια χρόνια, ένα συναρπαστικό θέαμα. Σε ένα χωριό, ο Philippe βρήκε ένα περίεργο χαρακτήρα, τον Nat Gadaw που μιλάει με τα φαντάσματα των κατοίκων του χωριού. Στη συνέχεια, επιβιβάζεται στη διάσημη γραμμή Circle στην Ρανγκούν, την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, για την ανακάλυψη μιας θρησκευτικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται με την πανσέληνο, στο μυστηριώδες Golden Rock .
Το ταξίδι τελειώνει για τον Philippe με το Slow Train και την μαγευτική λίμνη Inle των αλιέων που ζουν σε σπίτια χτισμένα πάνω στο νερό.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο >  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά