ΠΕΜΠΤΗ  26/03/2020
16:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ - Η΄ ΚΥΚΛΟΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ξένη σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική σειρά εποχής

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 464ο & 465ο

Η Μπιάνκα και ο Κριστόμπαλ περιμένουν πολύ ευτυχισμένοι την ημέρα του γάμου τους.
Ο Βελάσκο μαθαίνει ξαφνικά ότι ο δικαστής αδικαιολόγητα διέταξε να αφεθεί ελεύθερη η Μαρίνα.
Η Μερσεντίτας ενημερώνει την Ντιάνα και τον Σαλβαδόρ ότι τελικά δεν θα πάει μαζί τους στους αμπελώνες. Έμαθε ότι η Ελπίντια περιμένει το παιδί του Ραϊμούνδο και δεν θέλει να είναι κοντά του.
Η Σοφία ζητεί από την Ελίσα να φροντίζει τον μικρό Λεονάρντο όσο θα λείπει στη Γαλλία και η Αντόνια αποφασίζει τελικά να πουλήσει το μαγαζί στην Καντιντά.

Η Μπιάνκα ετοιμάζεται για το ταξίδι τους στη Γαλλία, όταν ο Κριστόμπαλ της ανακοινώνει ότι το ταξίδι τους ακυρώνεται λόγω του κλεισίματος των συνόρων.
Ο Κριστόμπαλ ζητεί από τον Ροδόλφο να τον βοηθήσει να περάσει τα σύνορα και εκείνος του υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει.
Η Καντιντά επισκέπτεται τον δον Ρικάρντο και του εξομολογείται το μυστικό της, ότι έχει έναν γιο, ο οποίος πρόκειται να την επισκεφτεί και δεν γνωρίζει τίποτα για τη ζωή της. Χρειάζεται τη Βίλα ντε Παρί ως κάλυψη για το παρελθόν της.
Ο Σαλβαδόρ και η Ντιάνα φτάνουν στους αμπελώνες και σοκαρισμένοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν πόσο σκληρή θα είναι η νέα τους ζωή.
Επόμενο > [K8] Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά