ΣΑΒΒΑΤΟ  22/02/2020
09:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΣΕ ΕΞΙ ΣΟΝΑΤΕΣ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

BEETHOVEN - THE MYTH: HIS LIFE IN 6 SONATASWeb TV Greece


Σειρά 6 ημίωρων ντοκιμαντέρ παραγωγής Unitel and ZDF/3sat
Μεγαλοφυής, ευέξαπτος και με απίστευτη αυτοπεποίθηση. Ο Λούντβιχ βαν Μπετόβεν άλλαξε ριζικά την παραδοσιακή εικόνα του καλλιτέχνη.
Ήδη κατά τη διάρκεια της ζωής του ο Μπετόβεν θεωρείτο μύθος, όντας ο πρώτος μοντέρνος καλλιτέχνης με την έννοια του αυτόνομου πνεύματος. Δεν εξαρτιόταν από κανέναν πάτρωνα και ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του.
Η σειρά σε έξι μέρη «Ο Μύθος του Μπετόβεν - Η ζωή του σε έξι σονάτες» από τους καταξιωμένους σκηνοθέτες με εξαιρετικές κριτικές Τόμας φον Στάινεκερ, Γκέοργκ Βίμπολτ και Καρλ φον Κάρστεντ, αποκαλύπτει πλευρές της μυστηριώδους και απρόβλεπτης προσωπικότητας του Μπετόβεν, η οποία βοήθησε για να δημιουργηθεί ο θρύλος γύρω από το όνομά του.
Οι σονάτες του για πιάνο βρίσκονται στον πυρήνα της σειράς. Από όλα τα μουσικά είδη, η σονάτα για πιάνο είναι το μόνο είδος πάνω στο οποίο ο Μπετόβεν δούλεψε όλη του τη ζωή. Από τα πρώτα του βήματα ως βιρτουόζος πιανίστας και συνθέτης στη Βιέννη σε ηλικία 25 ετών, μέχρι τη μάχη του με την κώφωση, την υγεία του και τις προσωπικές του κρίσεις σε μεγάλη ηλικία. Σαν μουσικό ημερολόγιο, μας προσφέρουν μια βαθιά γνώση μέσα στον συναισθηματικό κόσμο του Μπετόβεν.

Δείτε σήμερα: Ο επαναστάτης [The Revolutionary]
Eπεισόδιο 1


Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά