ΣΑΒΒΑΤΟ  15/02/2020
22:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήERTFLIX
Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!
Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!


Δείτε σήμερα: «Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα»

"Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ" είναι αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, τραγουδιστή και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Γιώργο Ζαμπέτα.

Με οικοδεσπότες τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, θα απολαύσετε μία μοναδική βραδιά, εμπνευσμένη από τα λαϊκά κέντρα διασκέδασης του '50, '60 και '70, αλλά και μεγάλες στιγμές του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, στον οποίο πρωταγωνίστησε ο Γιώργος Ζαμπέτας ακόμη και ως σόουμαν!

Τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, πενιές και ατάκες που ακόμα μας διασκεδάζουν, σε ένα πρόγραμμα πολύ διαφορετικό από όλα τ' άλλα.

O εγγονός του σπουδαίου συνθέτη, Γιώργος Ζαμπέτας, θυμάται και ερμηνεύει τραγούδια του παππού του και η νύφη του Ελένη Νταράλα μας αφηγείται ενδιαφέρουσες ιστορίες από τη ζωή τους.

Τις μεγάλες επιτυχίες του, ερμηνεύουν ο Κώστας Καραφώτης, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Ταξίαρχος Χάνος, o Γιώργος Γιαννόπουλος, η Βανέσα Αδαμοπούλου, ο Δημήτρης Κανέλλος και η Άννα Μπαλάσκα.

Η παρέα μεγαλώνει με τους ηθοποιούς Γιώργο Ηλιόπουλο, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ασπασία Κοκώση, Άρη Αντωνόπουλο, Ήρα Ρόκου, Σίσσυ Ιγνατιάδου, Μιχαέλα Λιόλιου.

Στην εκπομπή παρεμβαίνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο ίδιος ο Γιώργος Ζαμπέτας μέσα από το πολύτιμο αρχείο της ΕΡΤ.Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου

Συντακτική ομάδα: Χρήστος Καρυώτης, Σταυρούλα Κεντιέ

Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση


Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

https://www.ertflix.gr/

(E)
Επόμενο > [K8] Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ (2020) (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά