ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  14/02/2020
21:10 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήWeb TV


Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Περιγραφή επεισοδίου
H Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος φιλοξενούν στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» έναν μουσικό με μεγάλη πορεία στη μουσική, το θέατρο, την τηλεόραση ακόμα και το ραδιόφωνο. Τον μαέστρο Νίκο Στρατηγό.

Στο studio καλεσμένοι καλλιτέχνες και φίλοι που μοιράστηκαν μαζί του επιτυχίες και στιγμές, που θα μας βάλουν και όλους εμάς σε αυτή τη μεγάλη παρέα του Σαββατόβραδου!

Τραγουδούν ζωντανά οι Πίτσα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Κούκα, Στέλιος Διονυσίου, Μπάμπης Τσέρτος, Δημήτρης Κοντογιάννης, Παύλος Κοντογιαννίδης, Τάκης Βαμβακίδης, Ανδρέας Λάφης ενώ τραγουδά και χορεύει ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Μαζί τους, ο σπουδαίος Γιώργος Κωνσταντίνου και οι Ανδρέας Φουστάνος, Ντίνος Σπυρόπουλος, Αναστάσης Κολοβός, Φανή Παρλή, Μάριος Σέρτζιο Μπούσι, Τζούλια Σπυροπούλου, η δημοσιογράφος Κίκα Ρόκα και ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος.
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Συντακτική Ομάδα: Αλέξανδρος Καραμαλίκης, Δημήτρης Μηλιόγλου
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Mανόλης Ανδρουλιδάκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ελένη Φιλιούση


Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

[K8] ΕΠΙ ΤΟΥΤΩ < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] ΣΑΝ ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ...

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά