ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  14/02/2020
09:20 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ - ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ (2019)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Πολιτισμός


Έτος παραγωγής: (2019)


ERTFLIX
Οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μία ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις δικές τους δυνάμεις.

Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες που όμως δεν τους αποθαρρύνουν. Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από τον νέο κύκλο της σειράς της δημόσιας τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και τη σταδιακή αναγνώρισή τους από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δείτε σήμερα: Αυτή είναι η ουσία»

Λένε πως για να έχεις μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, πρέπει να το θες εσύ ο ίδιος πρώτα.
Για να έχεις αυτή την ευκαιρία λένε, πως πρέπει κάποιος να σου φτιάξει μία στροφή. Λένε πως θα πρέπει να τη διαβείς.
Επίσης, λένε πως η μία στροφή δεν είναι αρκετή. Η συνέχειά της θα αποκαλύψει και άλλες πολλές και κάθε μία από αυτές θα έχει και άλλες νέες για να περάσεις.
Πολλοί όμως, λένε πολλά! Καλό θα ήταν, να αφήσουμε να μιλήσουν οι πρωταγωνιστές, από το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.Σενάριο-Σκηνοθεσία: Χάρης Γιουλάτος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αργύρης Θέος
Ηχοληψία: Δημήτρης Βασιλειάδης
Post Production: RGB Studios


(E)
Επόμενο > [K8] Ο,ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ... ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ! (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά