ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  14/02/2020
16:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΑΡΗΣ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Επιστήμες

MARS


Έτος παραγωγής: (2016)


ERTFLIX Greece
Σειρά ντοκιμαντέρ βασισμένη στο βιβλίο του Στέφαν Πέτρανεκ με τίτλο: «Πώς θα ζήσουμε στον Άρη»
Η σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο Mars/Άρης, είναι μια επική, συναρπαστική σειρά, που στόχο έχει να πυροδοτήσει τη φαντασία των θεατών σε όλον τον κόσμο, καθώς αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας ζωής στον Κόκκινο Πλανήτη, μια προοπτική συναρπαστική που κερδίζει σιγά σιγά έδαφος.
Η σειρά διαθέτει έναν μοναδικό συνδυασμό εικαστικών δρώμενων και διακριτικών οπτικών εφέ που διασταυρώνονται με το κυρίως ντοκιμαντέρ μαζί με συνεντεύξεις σύγχρονων επιστημόνων που πρωτοστατούν στην έρευνα και την ανάπτυξη της διαστημικής τεχνολογίας.
Η σειρά αποκωδικοποιεί ό,τι κάνουν οι εγκέφαλοι της εξερεύνησης του διαστήματος σήμερα και δίνει σάρκα και οστά στον κόσμο που δημιουργούν, καθώς φέρνουν σε πέρας το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ανθρωπότητας, το διαπλανητικό ταξίδι και τον αποικισμό.

Δείτε σήμερα: «Προσεδάφιση» (Grounded)
Eπεισόδιο 2

Το πλήρωμα του διαστημοπλοίου Δαίδαλος αγωνίζεται στο σκληρό έδαφος του πλανήτη Άρη για να φτάσει στην ασφάλεια του προκατασκευασμένου καταυλισμού. Ο αγώνας ενάντια στο χρόνο αρχίζει όταν ο κυβερνήτης αποκαλύπτει ότι έχει τραυματιστεί κατά την προσγείωση.

Στο ντοκιμαντέρ, ο αστροναύτης της ΝΑΣΑ Σκοτ Κέλλυ αναλαμβάνει μια αποστολή ενός έτους στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αποκαλύπτοντας τόσο τις σωματικές όσο και τις συναισθηματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστροναύτες.Σκηνοθεσία: Εβεράρντο Γκάουτ
Μουσική : Nικ Κέϊβ και Γουώρεν Έλις
Παραγωγή: National Geographic,ΗΠΑ

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

Επόμενο > [K8] Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά