ΚΥΡΙΑΚΗ  19/01/2020
10:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

THIS IS ART


Έτος παραγωγής: (2019)


Web TV


Σειρά ντοκιμαντέρ 12 45λεπτων επεισοδίων, παραγωγή BRUTAL MEDIA σε συνεργασία με τη TV3 και τη MOVISTAR, 2019.
Η σειρά είναι ένα ταξίδι στον εαυτό μας, στα συναισθήματα και τις ανησυχίες μας. Τα συναισθήματα που μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπινα όντα. Η τέχνη έχει τη δύναμη να προκαλεί κάθε είδους συναισθήματα και αισθήσεις. Χάρη σε αυτήν, μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι είμαστε πραγματικά. Ο κύριος στόχος της σειράς είναι να μας ταρακουνήσει αλλά είναι επίσης ένα πρόγραμμα εκμάθησης, που προορίζεται για όλα τα ακροατήρια. Επειδή όλοι είμαστε ικανοί να επιθυμούμε, να αγαπάμε, να μισούμε, να γελάμε και να κλαίμε. Μέσα από την ομορφιά των καλλιτεχνικών μορφών, εισχωρούμε στις εσωτερικές λειτουργίες της ανθρώπινης φύσης. Όλοι οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν την τέχνη για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Και χρησιμοποιούμε συναισθήματα για να κατανοήσουμε διάφορες πτυχές της ιστορίας της τέχνης.

Δείτε σήμερα: ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
Eπεισόδιο 12

Η τέχνη είναι συγκίνηση. Κι αυτή είναι η βασική αρχή που μας συνόδευε σε όλη τη διάρκεια της σειράς. Μας βοηθάει να στοχαζόμαστε, να γνωρίσουμε τον κόσμο και πάνω απ’ όλα, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Σαν κι εμάς, η τέχνη είναι σκέτο συναίσθημα. Σ’ αυτό το τελευταίο επεισόδιο για τη Συγκίνηση, θα πάρετε εσείς το λόγο για να μας πείτε ποια έργα τέχνης σάς συγκινούν περισσότερο.
Θα ακολουθήσουμε τα βήματα καλλιτεχνών όπως ο Βαν Γκογκ, ο Μονέ, ο Σαίξπηρ, ο Σούμαν και ο Θερβάντες. Θα ταξιδέψουμε, μεταξύ άλλων, στο Οβέρ Σιρ Ουάζ, το Παρίσι, το Ζιβερνί, τη Βερόνα, το Ντίσελντορφ και το Ελ Τομπόσο. Θα κάνουμε μια σύντομη στάση στη Ρώμη, την αιώνια πόλη που ξεχειλίζει από τέχνη σε κάθε γωνιά. Θα εμβαθύνουμε στη μουσική του Μπετόβεν και του Μπαχ και θα ταξιδέψουμε στους καμβάδες του Κάσπαρ Φρίντριχ, για να αποδείξουμε ότι οι μεγάλοι συνθέτες και ζωγράφοι μπορούν να γίνουν ο πιο άμεσος δρόμος για τα συναισθήματά μας.
Θα βιώσουμε τον πόνο του Τζέιμς Ρόουντς, το χιούμορ του Εδουάρδο Μεντόθα, την περιέργεια του Λουτσιάνο Φλορίντι, την έκσταση του Σον Σκάλι, την επαναστατικότητα του Τζούλιεν Τεμπλ, την εμμονή του Χοσέ Ραμόν Σάντσεθ, την ερωτική απογοήτευση του Τζίνο Πάολι και τη μελαγχολία της Φιλίπα Πέρι.
Επόμενο > [K8] ΣΠΟΡ ΣΤΟ 3

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά