ΤΕΤΑΡΤΗ  22/01/2020
00:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
TABOO   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (2017)


Web TV Greece


Δραματική σειρά θρίλερ, παραγωγής Αγγλίας.

Βρισκόμαστε στο Λονδίνο το 1814. Ο Τζέιμς Ντελέινι είναι ένας άνθρωπος που ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου και επιστρέφει στο Λονδίνο βαθιά αλλαγμένος έπειτα από μακρόχρονη απουσία στην Αφρική. Τον θεωρούσαν νεκρό, εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει ό,τι απέμεινε από την κληρονομιά που του άφησε ο πάμπλουτος πλοιοκτήτης πατέρας του και να ξαναφτιάξει τη ζωή του.
Η κληρονομιά του πατέρα του όμως, είναι σαν ένα δηλητηριασμένο δισκοπότηρο και με εχθρούς να παραμονεύουν σε κάθε σκοτεινή γωνιά, ο Τζέιμς πρέπει να καταφέρει να πλεύσει σε θολά και πολύ επικίνδυνα νερά για να γλιτώσει την ίδια του τη ζωή.
Ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστήριο που το βαραίνουν συνωμοσία, φόνος και απάτη, ξεδιπλώνεται σε μια φλογερή ιστορία έρωτα και προδοσίας.

Eπεισόδιο 2

Περιγραφή επεισοδίου
Η θεαματική επανεμφάνιση του Τζέιμς Ντιλέινι αφήνει εμβρόντητη τη λονδρέζικη κοινωνία.
Μια νέα ζωή ξεκινά για τον ίδιο, διεκδικώντας παράλληλα την κληρονομιά που δικαιωματικά του ανήκει. Ενώ η πόλη τον αντιμετωπίζει με εχθρότητα και καχυποψία, ο Τζέιμς προσπαθεί να βρει συμμάχους στα πιο παράξενα μέρη.
Κατά την ανάγνωση της διαθήκης του πατέρα του, μια απρόσμενη άφιξη απειλεί τα σχέδιά του.
Θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του Λονδίνου, αλλά και πολύπλοκα ενδοοικογενειακά προβλήματα.
Το παρελθόν του όμως, καραδοκεί.Παίζουν: Τομ Χάρντι, Μάικλ Κέλι, Ούνα Τσάπλιν, Τζόναθαν Πράις, Ντέιβιντ Χέιμαν, Τζέσι Μπάκλεϊ, Τζέφερσον Χολ, Λίο Μπιλ, Εντ Χογκ.

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 7 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

http://series.ert.gr/

Επόμενο > [K8] ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά