ΤΕΤΑΡΤΗ  15/01/2020
23:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ξένη σειρά

SIDE GAMES/ TODO POR EL JUEGO


Έτος παραγωγής: (2018)Δραματική σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια, παραγωγής Mediapro, 2018.Η σειρά είναι μια ελεύθερη προσαρμογή του μυθιστορήματος "El Fútbol No es Así" που έγραψαν ο Javier Tebas και ο Pedro Torréns.
Στα παρασκήνια του κόσμου του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στα παράνομα στοίχηματα και τα στημένα παιχνίδια, θα ακολουθήσουμε τον πρωταγωιστή μας Mariano Hidalgo, επιχειρηματία, και θα δούμε πώς οι αρχικές καλές προθέσεις του μετατρέπονται σε ανεξέλεγκτη φιλοδοξία, που απειλεί να καταστρέψει ό, τι αγαπάει.
Τo «EΠIKINΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» περιγράφει τον περίπλοκο κόσμο του ποδοσφαίρου μέσα από τις διασυνδέσεις του με τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, μαφίες, τυχερά παιχνίδια, συνένοχους παίκτες σε στημένα παιχνίδια, την αγορά και την πώληση ξένων παικτών, και το αυξανόμενο ενδιαφέρον της διεθνούς μαφίας για τις ομάδες ποδοσφαίρου της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία.

Eπεισόδιο 3

Περιγραφή επεισοδίου
Τη στιγμή που ανακοινώνονται σε συνέντευξη τύπου η νέα σύνθεση της ομάδας στα τηλέφωνα των δημοσιογράφων εμφανίζεται ένα μήνυμα: ότι η εταιρεία Saldaña έχτισε, χωρίς άδεια, το εμπορικό κέντρο.
Ο Hidalgo είναι πεπεισμένος ότι το σχέδιό του θα στεφθεί με επιτυχία, αλλά διαψεύδεται, καθώς, ο Δήμαρχος διαψεύδει τις πληροφορίες. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν γίνεται γνωστό ότι η αστυνομία κρατάει μια τραπεζική υπάλληλο, με την κατηγορία της δημιουργίας τραπεζικών λογαριασμών πολλών εταιρειών, μεταξύ των οποίων και του Hidalgo.
Ο Saldaña πιστεύει, πια, πως τα προβλήματά του έχουν τελειώσει, όταν ο Δήμαρχος τον πείθει να δεχτεί τον Hidalgo ως αντιπρόεδρο του Συλλόγου…


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K18] 8 ΜΕΡΕΣ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά