ΤΕΤΑΡΤΗ  15/01/2020
16:10 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ - ΣΤ΄ ΚΥΚΛΟΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική σειρά εποχής

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 362ο & 363ο & 364ο

Η Σίλια αποχαιρετά τις αδελφές της. Η Αουρόρα προτείνει στην Σίλια να παντρευτεί. Εκείνη το θεωρεί αδύνατο, όμως η Αουρόρα πιστεύει ότι έχει βρει τον τρόπο. Η Μπιάνκα ξεκαθαρίζει στον Ροδόλφο ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μη δίνει δικαιώματα, καθώς τώρα είναι Κυρία επί των τιμών και βαρόνη και δεν μπορεί να την εκθέτει.
Ο δον Ρικάρντο εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι η Ντιάνα θα ανοίξει καινούριο εργοστάσιο. Ο Μπενζαμίν δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ροζαλία και ο Ραϊμούνδο τον παροτρύνει να την διεκδικήσει.

Η ζωή των Σίλβα διακόπτεται απότομα λόγω της είδησης του ατυχήματος της Αντέλα. Τόσο η ίδια όσο και η μικρή είναι σε σοβαρή κατάσταση, όμως το χειρότερο είναι ότι τα νέα φτάνουν με το σταγονόμετρο, καθώς η επικοινωνία με την Αγγλία δεν είναι εύκολη. Λόγω αυτού του γεγονότος, η Ντιάνα αποφασίζει να αναβάλλει τα σχέδιά της για το νέο εργοστάσιο και να ταξιδέψει στην Αγγλία για να είναι μαζί με την αδελφή της.
Η Σίλια και η Αουρόρα αναβάλλουν το ταξίδι τους στη Γερμανία περιμένοντας τα νέα για την υγεία της Αντέλα, ενώ όλες κρατούν το νέο κρυφό από την Φραντζέσκα και την Ελίσα.

Τα νέα που φτάνουν για την Αντέλα δεν είναι καθόλου ευχάριστα και η Ντιάνα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για να είναι στο πλευρό της. Όμως λόγω του πολέμου δεν υπάρχει τρόπος να μετακινηθεί παρά μόνο από τις διαδρομές των λαθρεμπόρων, και για αυτό χρειάζεται τη βοήθεια του δον Ρικάρντο.
Η Σίλια αποφασίζει να μείνει στην Μαδρίτη λόγω του ατυχήματος της Αντέλα, αν και γνωρίζει ότι έτσι η ζωή της διατρέχει κίνδυνο, ιδιαίτερα όταν η Αουρόρα ανακαλύπτει ότι η Μαρίνα έχει ανακτήσει τη μνήμη της.
Ο Μπενζαμίν δυσκολέυεται να φλερτάρει την Ελπίντια, όμως ο Ραϊμούνδο τον στηρίζει και τον παροτρύνει να μην τα παρατήσει.Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Επόμενο > [K8] Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά