ΤΡΙΤΗ  14/01/2020
16:10 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ - ΣΤ΄ ΚΥΚΛΟΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική σειρά εποχής

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 359ο & 360ο & 361ο

Η Σίλια βρίσκεται σε δίλημμα - δέχτηκε μια πρόσκληση να είναι ανταποκρίτρια πολέμου για ένα σημαντικό περιοδικό, όμως η Αουρόρα και η Μπιάνκα έχουν αντιρρήσεις.
Η Μπιάνκα ικετεύει τη βασίλισσα να χρίσει βαρόνο τον Ροδόλφο, χωρίς αποτέλεσμα. Η Ελίσα και η Σοφία προσπαθούν να κρύψουν από τον Κάρλος την αλήθεια, από μια σειρά συμπτώσεων όμως εκείνος μαθαίνει για την απιστία της συζύγου του.
Η Ντιάνα έρχεται αντιμέτωπη με το θείο της, καθώς δεν αντέχει την ανικανότητα του Λουίς, και θέλει να τον απολύσει. Η συζήτηση καταλήγει με τη βίαιη αντίδραση του Ρικάρντο προς την Ντιάνα, μπροστά στα μάτια του Μπενζαμίν, που μένει ωστόσο άπραγος.

Η Ντιάνα θέλει να ανοίξει νέο εργοστάσιο υφασμάτων χωρίς τον δον Ρικάρντο και ζητά από τον Σαλβαδόρ να πουλήσει στο θείο της το μερίδιό του, για να βρει τα χρήματα. Ο Σαλβαδόρ χαίρεται με την ιδέα, όχι όμως και ο δον Ρικάρντο που δεν εμπιστεύεται την ανιψιά του.
Ο Κάρλος ζητά από την Σοφία εξηγήσεις μετά την ανακάλυψη της σχέσης της με τον ξάδελφό του. Η Σοφία τον διαβεβαιώνει ότι το παιδί είναι δικό του και η Ελίσα την υπερασπίζεται, γεγονός που εκνευρίζει τον Κάρλος για αυτό της λέει ότι είδε τον Σίρο να φιλά κάποια άλλη.
Από την άλλη πλευρά, η Αντόνια ζητά από τον Βελάσκο να ερευνήσει το παρελθόν της φίλης του γιου της.

Η Μπιάνκα χρίζεται τελικά Κυρία επί των τιμών και βαρόνη και ενθουσιασμένη ετοιμάζεται να το γιορτάσει. Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ αποφασίζουν να πουλήσουν το εργοστάσιο στο δον Ρικάρντο και να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση: τα Υφάσματα Σαλβάνα. Ο Μπενζαμίν δεσμεύεται να τους ακολουθήσει.
Η Ελίσα περιμένοντας μια απάντηση από τον Σίρο, του επιστρέφει το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. Η κίνηση αυτή οδηγεί τον Σίρο στην απόφαση να αφήσει την Τζενοβέβα. Μόνος του πια ο νέος συναντά τον Κάρλος που και εκείνος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και οι δύο νέοι καταλήγουν να περάσουν τη νύχτα μαζί στο τμήμα.Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Επόμενο > [K8] Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά