ΤΡΙΤΗ  14/01/2020
00:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
PEAKY BLINDERS (Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (2017)Δραματική γκαγκστερική σειρά εποχής

Η σειρά βασίζεται στην πραγματική ιστορική συμμορία των «Peaky Blinders» του Μπέρμιγχαμ. Δημιουργός της σειράς είναι ο Στίβεν Νάιτ.
O Τόμι Σέλμπι θα δώσει την τελική μάχη του;
Στον τέταρτο κύκλο, στο έπος του Στίβεν Νάιτ στο Μπέρμιγχαμ, η ένταση κορυφώνεται.
Δεκέμβριος 1925. Ο Τόμι Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) έχει αποκτήσει πρωτοφανή νομιμότητα.
Ο πρώην γκάνγκστερ είναι μόνος, αποξενωμένος από την οικογένειά του και με επίκεντρο μόνο την επιχείρηση του. Όταν λάβει μια μυστηριώδη επιστολή την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τόμι αντιλαμβάνεται ότι η οικογένεια Σέλμπι κινδυνεύει να εξαφανιστεί.
Καθώς ο εχθρός πλησιάζει, ο Tόμι φεύγει από την εξοχική του κατοικία και επιστρέφει στο μόνο ασφαλές μέρος που ξέρει: στην μικρή παραγκούπολη του Μπέρμιγχαμ, όπου μεγάλωσε. Έρχοντας αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη απειλή από ποτέ, η οικογένεια Σέλμπι πρέπει να βρει έναν τρόπο να βάλει τις διαφορές κατά μέρος, να συνεργαστεί, να πάρει τα όπλα και να αγωνιστεί για την επιβίωση της.
Με ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τον Κίλιαν Μέρφι, την Έλεν ΜακΚρόρι, τον Πολ ’ντερσον, τον ’ϊνταν Γκίλεν, τον ’ντριεν Μπρόντι και τον Tομ Χάρντι, οι «Peaky Blinders» επιστρέφουν με εκδικητική διάθεση!

Δείτε σήμερα: «Οι βάρβαροι»
Eπεισόδιο 2

Ο Μάικλ αναρρώνει αλλά ο Τζον σκοτώνεται. Με τον θάνατό του ο Τόμι και η υπόλοιπη οικογένεια συμφωνούν να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να αντιμετωπίσουν την μαφία. Ο Τόμι αποφασίζει να προσλάβει τον Γκολντ, έναν επαγγελματία δολοφόνο, παρά την άρνηση της Πόλι, ιδιαίτερα όταν τον βλέπει να εξουδετερώνει έναν άντρα πολύ πιο μεγαλόσωμο. Ο Τσανγκρέτα απειλεί τον Τόμι ότι θα σκοτώσει όλα τα μέλη της οικογένειάς του και τον ίδιο τελευταίο, επιμένει όμως η βεντέτα τους να μην εμπλέξει την αστυνομία, ούτε να σκοτωθούν παιδιά και άσχετοι άνθρωποι.
Επόμενο > [K8] ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά