ΔΕΥΤΕΡΑ  13/01/2020
14:00 Κατάλληλο για όλους
ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / ΓαστρονομίαERTFLIX
Σουρεαλιστική εκπομπή μαγειρικής, η οποία συνδυάζει το χιούμορ με εύκολες λαχταριστές σπιτικές συνταγές που όλοι θα ήθελαν να ξέρουν και όλοι θα μπορέσουν να εκτελέσουν!

Δείτε σήμερα: «Σαλάτα του Μοντέλου», «Ντοματοκεφτέδες», «Μακαρονάδα με γαρίδες»

Μια καλή και γρήγορη πρόταση για σαλάτα, είναι αυτή που μας πρότεινε ένα μοντέλο, η Πηνελόπη Υψηλάντη στο μπαρ «TOBAR» του ξενοδοχείου Intercontinental στην Αθήνα. Έτσι, θα δείτε τη «σαλάτα του μοντέλου» που εκείνη μαγείρεψε ειδικά για τον barman του ξενοδοχείου, ο οποίος δεν μας επιτρέπει να αποκαλύψουμε την ταυτότητά του, μέχρι την μετάδοση της εκπομπής.Τι έγινε ακριβώς, θα το δείτε στις οθόνες σας!

Εν τω μεταξύ, δυο ακόμη μοντέλα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, ο Στάθης και ο Δημήτρης, έχουν κι αυτοί μια πρόταση με λίγες θερμίδες (λέμε τώρα) και πολλή γεύση! Οι περίφημοι «ντοματοκεφτέδες» που όλοι τρώμε, αλλά δεν ξέρουμε πως μαγειρεύονται! Ορίστε λοιπόν η συνταγή, μια ευγενική χορηγία των παιδιών, γιατί η μαγειρική σοφία πρέπει να μεταλαμπαδεύεται στον κόσμο!

«Τέτοια ζωντανή γαρίδα, στη ζωή μου ου γαρ είδα,τα μουστάκια τώρα μάστα ήρθαμε στο SANTA PASTA!».
Τις ποιητικές του ικανότητες μας απέδειξε για άλλη μία φορά ο Δημήτρης, εμπνευσμένος απ τη γνωριμία του με την κυρία Έφη θεοχάρη στο SANTA PASTA στον Χολαργό! Η αιτία βέβαια δεν ήταν η κα Έφη, αλλά η μακαρονάδα με γαρίδες που μας μαγείρεψε. Πραγματικά πολύ νόστιμη και με λίγες θερμίδες αφού τελικά, «Οι ενοχές παχαίνουν» όπως σημείωσε η κα Έφη.Μουσική επιμέλεια: D.J Johny LaiKo
Παραγωγή: Art n Sports Α.Ε.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κουφονίκος

Παρουσίαση: Δημήτρης Σταρόβας - Στάθης Παναγιωτόπουλος

(E)
Επόμενο >  ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά