ΔΕΥΤΕΡΑ  09/12/2019
20:35 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΠΙ ΤΟΥΤΩ   (E)   
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕκπομπήWeb TV


Η Εύη Κυριακοπούλου, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, φιλοξενεί γνωστές προσωπικότητες απ’ όλους τους χώρους, που καταθέτουν την πορεία τους στη ζωή, την Τέχνη, την επιστήμη, τις φωτεινές αλλά και τις σκοτεινές πτυχές που έζησαν. Επίσης, μιλούν για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες τους, καθώς και για τις πηγές δύναμης και επανεκκίνησης. Πρόκειται για συζητήσεις αυθόρμητες, ήπιες, βγαλμένες από τα εσώτερα. Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Λένα Πλάτωνος, ο Στέλιος Ράμφος, ο Νίκος Καραθάνος, ο Στάθης Καλύβας, ο Γιάννης Ξανθούλης κ.ά.

Δείτε σήμερα: «Ανδρέας Πετρουλάκης»

Ο αυτοδίδακτος σκιτσογράφος αλλά και πτυχιούχος επαγγελματίας γιατρός (ακτινολόγος), μιλάει για το πολιτικό σκίτσο και τον δύσκολο συνδυασμό του σαρκασμού με το χιούμορ.

Στη συνέχεια, κάνει μια… ακτινογραφία όλων των σύγχρονων πολιτικών προσώπων, υπογραμμίζοντας τους… χαρισματικούς για μια γελοιογραφία, αλλά και εκείνους που δεν προσφέρονται, ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης.

Τέλος, εξομολογείται από πού αντλεί έμπνευση, χιούμορ, επικαιρότητα, αλλά και τη δύσκολη στιγμή που πρέπει να διαχωρίσει στα σκίτσα του, το συστατικό της ευτυχίας και της δυστυχίας
Αρχισυνταξία: Εύη Κυριακοπούλου
Έρευνα-ρεπορτάζ: Κατερίνα Ανέστη

Παρουσίαση: Εύη Κυριακοπούλου

https://goo.gl/npncjs

Επόμενο > [K8] ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά