ΔΕΥΤΕΡΑ  09/12/2019
10:50 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΚ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑWeb TV


Η εκπομπή που αγαπήθηκε από το κοινό για πάρα πολλά χρόνια και συγκέντρωσε ευμενή σχόλια από τον Τύπο. Η ιστορική και βραβευμένη σειρά της ΕΡΤ3 ‘’Εκ του Πλησίον’’ με τα πορτρέτα μεγάλων δημιουργών της Τέχνης και των Γραμμάτων αλλά και ανθρώπων που άφησαν το ίχνος τους στον αθλητισμό, στην κοινωφελή δράση και στην ίδια την κοινωνία.

Δείτε σήμερα: Γιώτης Κιουρτσόγλου

Τον διακεκριμένο μουσικό και έναν από τους καλύτερους μπασίστες στην Ελλάδα Γιώτη Κιουρτσόγλου συναντά ο Κώστας Μπλιάτκας.
Ο καλεσμένος της εκπομπής μιλά για την μουσική και την τέχνη στην Ελλάδα και για τις συνέπειες τις κρίσης στον μουσικό κόσμο.
Θυμάται τα παιδικά του χρόνια στην Κοζάνη και τις σπουδές του στο Musician's Institute του Los Angeles όπου διδάχτηκε την τεχνική του μπάσου από μεγάλους δασκάλους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Gary Willis, ο Bob Magnuson και ο Jeff Berlin. Θυμάται επίσης εκείνο το διάστημα στην Αμερική όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά μεγάλους μουσικούς και να προσεγγίσει τη μουσική τους, την τεχνική τους, αλλά και τη φιλοσοφία τους για τη ζωή και για τη σχέση του ανθρώπου με τη μουσική.
Επίσης μιλά για τις συνεργασίες του με τον Διονύση Σαββόπουλο και άλλους σπουδαίους δημιουργούς και τις δικές του μουσικές συνθέσεις.


Επιμέλεια -παρουσίαση: Κώστας Δ. Μπλιάτκας
Διευθ. Φωτογραφίας: Παναγιώτης Φαϊτατζόγλου
Ηχοληψία: Παναγιώτης Περπερίδης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σανιώτης

Παρουσίαση: Κώστας Μπλιάτκας

Επόμενο > [K8] Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά