ΤΡΙΤΗ  03/12/2019
09:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

IMPOSSIBLE PLANET


Έτος παραγωγής: (2019)Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής CINEFLIX 2019 που θα ολοκληρωθεί σε 12 ωριαία επεισόδια.
Ο πλανήτης μας δημιουργεί μια απίστευτη ποσότητα φυσικών φαινομένων. Από φωταυγή, ηλεκτρικά-μπλε κύματα που σβήνουν στην ξηρά στους μυστηριώδεις κύκλους των Νεράιδων που τεντώνονται μέχρι όπου φτάνει το μάτι, όλα τα φαινόμενα είναι θαυμαστά στην ύπαρξή τους. Κάποια μπορούν εύλογα να εξηγηθούν, άλλα εκπλήσσουν ακόμη και τους πιο έμπειρους επιστήμονες. Αυτή η σειρά μας οδηγεί σε ένα ταξίδι γύρω από τον απέραντο πλανήτη μας για να ανακαλύψουμε πόσο παράξενος και απροσδόκητος μπορεί να είναι ο κόσμος μας.
Καλώς ήρθατε στον απίστευτο πλανήτη μας.

Δείτε σήμερα: Ογκόλιθοι Μοεράκι[Moeraki Boulders]-Ιριδίζοντα Όρη [Rainbow Mountains]-Σπήλαια Τζούελ και Νίλγκι[Jewel and Ngiligi Caves]
Eπεισόδιο 2

Ογκόλιθοι Μοεράκι[Moeraki Boulders]
Η σειρά από όμορφους στρογγυλεμένους ογκόλιθους στην άκρη του νερού τραβάει επισκέπτες εδώ και χρόνια. Οι γεωλόγοι εξηγούν ότι το φαινόμενο δημιουργήθηκε από κομμάτια λάσπης που συμπυκνώθηκαν πριν από 60 εκατομμύρια χρόνια. Η υποχώρηση της θάλασσας αποκάλυψε καμιά πενηνταριά από αυτούς στην ανατολική ακτή της Νέας Ζηλανδίας. Ιριδίζοντα Όρη [Rainbow Mountains]
Τα Ιριδίζοντα Όρη είναι ένα από τα πιο γραφικά γεωλογικά χαρακτηριστικά αυτού του κόσμου. Τα όρη είναι γεμάτα χρώματα. Τουρκουάζ, μοβ, πορφυρό και απαλό χρυσό επικρατούν σε κάποια όρη στην Κίνα και στο Περού. Τα Ιριδίζοντα Όρη Ζανγκζάι Νταν Ξία στην Κίνα είναι 24 εκατομμυρίων ετών.
Σπήλαια Τζούελ και Νίλγκι[Jewel and Ngiligi Caves]
Είκοσι λεπτά νότια από τον ποταμό Μάργκαρετ, περιμένει ένα κρυστάλλινο θαύμα. Ένα σύστημα από περίπλοκα και εύθραυστα σπήλαια περιμένει πρόθυμους εξερευνητές.
Κάτω από μια όμορφη ακτή και ένα πυκνό δάσος τεράστιοι λαβύρινθοι και θολωτοί θάλαμοι είναι γεμάτοι σχηματισμούς κρυστάλλων, μυστηριώδεις ελικτήτες και πολύχρωμα πετάσματα.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά