ΚΥΡΙΑΚΗ  08/12/2019
22:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών
ΑΔΕΛΦΕΣ (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ψυχαγωγία / Σειρά

SORELLE / SISTERS


Έτος παραγωγής: (2017)Η Κιάρα, 39 ετών, εξαιρετική δικηγόρος, χωρίς σύντροφο και παιδιά, ζει στη Ρώμη. Ευτυχισμένη απολαμβάνει την ανεξαρτησία της, την επαγγελματική της επιτυχία και το υπέροχο σπίτι της, στο κέντρο της πόλης.

Έχει ξεκόψει από τις ρίζες της και τη γενέτειρά της, την πόλη Ματέρα, στην περιοχή Μπαζιλικάτα στη Νότια Ιταλία, όπου αναγκάζεται να επιστρέψει εξαιτίας οικογενειακών εντάσεων.

Η μητέρα της, η Αντονία, ζει εκεί. Σε ένα υπερσύγχρονο σπίτι, μακριά από το κέντρο της πόλης, ζει και η μεγαλύτερη αδελφή της Έλενα, μαζί με τα τρία της παιδιά: τη Στέλα και τον Μάρκο που είναι δίδυμοι και είναι 16 ετών και τον μικρό Τζούλιο που είναι 8 ετών.

Η Κιάρα δεν συμπαθεί ούτε τη γενέτειρά της, ούτε τους κατοίκους της. Η σχέση της με τη μεγαλύτερη αδελφή της έχει χαλάσει με την πάροδο των χρόνων. Όμως, η μυστηριώδης εξαφάνιση της Έλενα πρώτα και η ανακάλυψη του πτώματός της στη συνέχεια, την αναγκάζουν να ανανεώσει τους δεσμούς της με την οικογένειά της και με το γαμπρό της, τον Ρομπέρτο, μέχρι τη στιγμή που η αποκάλυψη μιας απρόσμενης και συνάμα τρομακτικής αλήθειας θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Eπεισόδιο 10

Περιγραφή επεισοδίου
Η δίκη αρχίζει και ο Ρομπέρτο δέχεται πιέσεις.

Η Κιάρα και η Σίλβια ανακαλύπτουν ότι μεταμφιεσμένη ως Έλενα ήταν η Κλαούντια που ήθελε να βασανίσει τον πρώην αρραβωνιαστικό της τον Νικόλα.

Η Κιάρα πηγαίνει στον Ρομπέρτο και καταλήγουν να κάνουν έρωτα.

Η Μπάρμπαρα, η πρώην φίλη του Ρομπέρτο στην Πάρμα αναφέρει στην αίθουσα του δικαστηρίου ότι ανάμεσα σε εκείνον και την Έλενα υπήρχε έρωτας.

Ο Ρομπέρτο προσπαθεί να ξεκαθαρίσει στην Κιάρα ότι συνευρέθηκε με την Έλενα δύο φορές σε κάποιο ξενοδοχείο, αλλά η δικηγόρος δεν τον πιστεύει πια.

Το βράδυ, στη μπανιέρα της, διαβάζει αυτό που έχει γράψει ο Μαρτίνο στο τζάμι.
Από αυτό το μήνυμα, ο Ντανιέλε, που είχε αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία με την Κιάρα, στρέφεται στον Μαρτίνο Σινισκάλτσι, αντιδήμαρχο της Ποτέντζα, ως τον πιθανό φυσικό πατέρα του Τζούλιο και άρα αναμεμειγμένο στο θάνατο της Έλενας.Σενάριο: Ιβάν Κολτρονέο - Μόνικα Ραμέττα
Σκηνοθεσία: Τσίντσια Τορίνι

Παίζουν: Άννα Βάλε (Κιάρα), Τζόρτζιο Μαρκέζι (Ρομπέρτο), Λορέτα Γκότζι (Αντονία), Άνα Κατερίνα Μοραρίου (Έλενα), Αλέσιο Βασάλο (Ντανιέλε), Ιρένε Φέρι (Σίλβια), Αουρόρα Τζοβινάτζο (Στέλα), Λεονάρντο Ντάλα Μπιάνκα (Μάρκο), Άλαν Καπέλι Γκετζ (Νικόλα), Ελιζαμπέτα Πελίνι (Μπάρμπαρα)

Παραγωγή: RAI


Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.

https://www.ertflix.gr/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
  (ΙΒ' Kύκλος)
Επόμενο > [K12] ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά