ΔΕΥΤΕΡΑ  09/12/2019
12:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

DEADLY DINOSAURS


Έτος παραγωγής: (2018)Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής Aγγλίας (BBC).

Ο βραβευμένος παρουσιαστής Στιβ Μπάκσαλ θα μας ξεναγήσει σ’ αυτή τη συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ για να γνωρίσουμε τα πιο θανατηφόρα, τα πιο άγρια πλάσματα που περπάτησαν ποτέ πάνω στη Γη: τους δεινόσαυρους.
Σαγόνια που κόβουν σαν ξυράφια, κεφάλια που πέφτουν σαν πελέκεις και γιγαντιαίες ουρές που συντρίβουν τα πάντα στο πέρασμά τους, σ’ έναν διαγωνισμό για τον πιο τρομακτικό δεινόσαυρο που έζησε ποτέ.
Ο Στιβ από τη «δεινοσαυροφωλιά» του ζωντανεύει τους δεινόσαυρους με τεχνολογία αιχμής, ενώ εκτός εργαστηρίου το θέαμα θα γίνει απολαυστικό με μια σειρά από εντυπωσιακά γυρίσματα.
Καταδιωκτικά αεροπλάνα, τανκς, ελικόπτερα, τεράστια φορτηγά μπαίνουν στο παιχνίδι για να μας δείξουν τη δύναμη των αγαπημένων δεινοσαύρων του Στιβ.

Νομίζετε πως ξέρετε τους δεινόσαυρους; Ξανασκεφτείτε το.

Δείτε σήμερα: «Πιο θανατηφόρο από τους δεινόσαυρους» (Deadlier Than the Dinosaurs) & «Ο τελικός δεινόσαυρος του Στιβ Μπάκσαλ» (Backshall's Ultimate Dinosaur)

Αν πιστεύατε ότι οι δεινόσαυροι ήταν τα πιο επικίνδυνα πλάσματα στο Τζουράσικ, ξανασκεφτείτε το! Υπήρχε κάτι πολύ χειρότερο και πολύ πιο θανάσιμο. Εδώ, ο Στιβ Μπάκσαλ πάει σε αποστολή για να βρει τι ήταν πιο επικίνδυνο από τους δεινόσαυρους – από αμμοθύελλες και τυφώνες μέχρι θανάσιμα βακτήρια και δηλητηριώδη αέρια.
Και σ’ ένα επικό φινάλε ο Στιβ αναπαριστά τη μνημειώδη σύγκρουση με τον αστεροειδή που σκότωσε τους δεινόσαυρους σ’ ένα μοναδικό πείραμα!

Σ’ αυτό το ειδικό επεισόδιο ο Στιβ Μπάκσαλ ανατρέχει στα πιο εντυπωσιακά πειράματα της σειράς και επιλέγει τα καλύτερά του. Τα χρησιμοποιεί τέλος, για να φτιάξει τον απόλυτα θανατηφόρο δεινόσαυρο και να δημιουργήσει ένα τρελό υβρίδιο! Από τεράστια χορτοφάγα σε άγριους κυνηγούς ποια χαρακτηριστικά θα επιλέγατε; Τα άγρια σαγόνια του Τ–Ρεξ, τα κτηνώδη όπλα του Στεγόσαυρου ή το επιβλητικό μέγεθος του Διπλόδοκου;
Επόμενο > [K8] ΤΑΞΙΔΙ Σ’ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά