|
Σουρεαλιστική εκπομπή μαγειρικής, η οποία συνδυάζει το χιούμορ με εύκολες λαχταριστές σπιτικές συνταγές που όλοι θα ήθελαν να ξέρουν και όλοι θα μπορέσουν να εκτελέσουν!
Δείτε σήμερα:
«Σουβλάκι κοτόπουλο με σάλτσα κρασιού», «Πιλάφι με ρεβύθια», «Tuna tataki salad»
Το ξέρατε εσείς ότι η Θεσσαλονίκη έχει ακαδημία μπύρας; Εμείς σας λέμε ότι έχει, και μάλιστα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σπουδάζει εκεί!!! Ο καθηγητής του είναι ο Οδυσσέας Αναστασιάδης και το μάθημα; «Σουβλάκι κοτόπουλο με σάλτσα κρασιού». Δείτε το, γιατί στο τέλος θα βάλουμε βαθμό.
Για τη συνέχεια, μία all time classic συνταγή! «Πιλάφι με ρεβύθια», υγιεινά και πεντανόστιμα! Ο Στάθης και ο Δημήτρης, μας ξεναγούν σε γεύσεις ξεχασμένες αλλά αγαπημένες, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!!
Το καλύτερο για το τέλος! Ένας Γερμανός μαγειρεύει Γιαπωνέζικο! Ο Andreas Scheuregger, Executive Chef του ξενοδοχείου HILTON, προτείνει «Tuna tataki salad».Ο Δημήτρης Σταρόβας - αν και ελληνοτραφής-έμεινε ικανοποιημένος. Σίγουρα θα μείνετε κι εσείς.
Μουσική επιμέλεια: D.J Johny LaiKo
Παραγωγή: Art n Sports Α.Ε.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κουφονίκος
Παρουσίαση: Δημήτρης Σταρόβας - Στάθης Παναγιωτόπουλος
|
|