ΣΑΒΒΑΤΟ  09/11/2019
06:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

SACRED SITES


Έτος παραγωγής: (2016)Υπήρξε στην πραγματικότητα ο Βασιλιάς Αρθούρος; Που βασίστηκαν οι Ναζί, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη θεωρία τους περί Άριας Φυλής; Τι προκάλεσε την καταστροφή του Αρχαίου Ναού της Μάλτας; Η σειρά ντοκιμαντέρ «Μύθοι και Αλήθειες» απαντάει σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν στα μεγαλύτερα μυστήρια της Παγκόσμιας Ιστορίας.

Δείτε σήμερα: ΝΑΪΤΕΣ [TEMPLARS]
Eπεισόδιο 5

Για περισσότερο από επτακόσια χρόνια, η πιο διάσημη στρατιωτική οργάνωση της Ευρώπης έχει καλυφθεί με μυστήριο, μύθο και πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Μια πρόσφατη ανακάλυψη στα Μυστικά Αρχεία του Βατικανού μπορεί επιτέλους να αποκαλύψει την αλήθεια για τους Ναΐτες
Το 1096 μ.Χ. ένας αιματηρός αγώνας για τον έλεγχο της ιερής πόλης της Ιερουσαλήμ οδήγησε σε 200 χρόνια ιερού πολέμου. Γνωστή σήμερα ως Σταυροφορίες, αυτή η σύγκρουση ανέδειξε μια θρυλική στρατιωτική οργάνωση, ορκισμένη να προστατεύει τους χριστιανούς – τους Ναΐτες Ιππότες. Οι Ναΐτες έγιναν εξαιρετικά πλούσιοι και ισχυροί σε ολόκληρη την Ευρώπη - αλλά το 1300, ο βασιλιάς της Γαλλίας επιτέθηκε στην οργάνωση, κατηγορώντας τους για διαφθορά, βλασφημία και αίρεση. Πολλοί Ναΐτες φυλακίστηκαν,βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν, αλλά η ισχυρή και μυστήρια κληρονομιά τους παραμένει μέχρι σήμερα.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΞΠΡΕΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά