|
Σουρεαλιστική εκπομπή μαγειρικής, η οποία συνδυάζει το χιούμορ με εύκολες λαχταριστές σπιτικές συνταγές που όλοι θα ήθελαν να ξέρουν και όλοι θα μπορέσουν να εκτελέσουν!
Δείτε σήμερα:
«Χοιρινό με κόκκινο κρασί και ρύζι basmati», «Παέγια»
Eπεισόδιο 56
Ο Νίκος Μοδιώτης, εκτός από Μanager πετυχημένων συγκροτημάτων και ιδιοκτήτης του περίφημου bar «Λούκι Λουκ» της Θεσσαλονίκης είναι και σπουδαίος γευσιγνώστης. Γι' αυτό και μαγειρεύει μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο «Χοιρινό με κόκκινο κρασί και ρύζι basmati». Η πιο νόστιμη συνταγή για χοιρινό! Το υπογράφουμε και μετά μουσικής...!
Στη συνέχεια, μάθημα ισπανικών!
Η κυρία Κριστίνα Λάντα, βέρα Ισπανίδα, μαθαίνει στον Δημήτρη Σταρόβα, τι σημαίνει «Παέγια» στα Βαλενθιάνικα (που σημαίνει τηγάνι) αλλά και πως να τη μαγειρεύει!
Μη χάσετε κι εσείς το μάθημα... στο Νηστικό Αρκούδι...
Μουσική επιμέλεια: D.J Johny LaiKo
Παραγωγή: Art n Sports Α.Ε.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κουφονίκος
Παρουσίαση: Δημήτρης Σταρόβας - Στάθης Παναγιωτόπουλος
|
|